web analytics
Home DEZVĂLUIRI EXCLUSIV: O nouă rețea de traficanți de droguri își face veacul în...

EXCLUSIV: O nouă rețea de traficanți de droguri își face veacul în Câmpia Turzii – „l-au închis pe Baghera să le facă loc la ăștia!”

- Publicitate -

Arestarea și condamnarea definitivă a lui Sorin Scrob, zis „Baghera” a avut efect aproape 0 în traficul și consumul de substanțe stupefiante din Câmpia Turzii.

La un an după încarcerarea lui Baghera, sursele RefleqtMedia ne vorbesc despre o nouă rețea, o nouă modalitate de operare, noi substanțe și alte persoane implicate în traficul de droguri din Câmpia Turzii.

„Vând niște biluțe albe, care se bagă în țigară și se fumează. Ce vindea Baghera era praf în ochi pe lângă ce este acum pe piață.”, ne spun sursele noastre.

Cât privește rețeaua de distribuitori, din ea ar face parte foști sportivi, dar și persoane „din lumea bună” a orașului.

„Nu doar astea le vând, ci și prafuri de tras pe nas. Dacă mergeți și vedeți ce este la chefuri, vă cruciți. Se trag liniile de pe farfurii.”, ne spun alte surse.

În mod oficial, la nivelul Spitalului Dr. Cornel Igna, n-au existat internări cu manifestări de tipul celor date de celebrul „zombie” în urmă cu un an, însă nu există tânăr care să frecventeze chefurile, cluburile și discotecile din zonă și care să nu știe ce se vinde.

Cât despre implicarea Poliției Câmpia Turzii în eradicarea acestui flagel … oare cât de implicați poate fi un corb în eradicarea șobolanilor, atunci când alt corb face pace cu șobolanii?

Citiți RefleqtMedia și veți afla tot mai multe!

Îi îndemnăm pe cititorii care au informații despre această nouă rețea de traficanți să ne contacteze. Vă vom proteja identitatea și vom lupta, împreună, să stârpim acest flagel!

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii