web analytics
Home DEZVĂLUIRI EXCLUSIV: Iată filmarea cu Dorel Fodorean oprit în trafic, la Câmpia Turzii!...

EXCLUSIV: Iată filmarea cu Dorel Fodorean oprit în trafic, la Câmpia Turzii! (DETALII INCENDIARE!)

- Publicitate -

Cel mai arzător subiect de presă LA NIVEL NAȚIONAL este oprirea în trafic a comandantului Poliției Câmpia Turzii, Dorel Florian Fodorean.

Ei bine, pentru că multă lume se întreabă cum a fost posibil ca un polițist „greu” să conducă în stare de ebrietate, am intrat în posesia filmării cu momentul în care este legitimat de polițiști, dar și în posesia unor detalii incredibile despre ceea ce s-a întâmplat aseară!

Astfel, RefleqtMedia difuzează filmarea care-l arată pe șeful poliției Câmpia Turzii, Dorel Florian Fodorean, oprit în trafic, în cursul serii de ieri, 9 ianuarie.

Sursa care ne-a trimis filmulețul ne-a confirmat că, în momentul opririi, în timp ce EMANA HALENĂ ALCOOLICĂ, Fodorean era îmbrăcat în ținuta oficială a Poliției Române.

„Este o rușine pentru noi toți…”, ne-a transmis sursa.

Comandantul Poliției Câmpia Turzii venea de la serbarea zilelor de naștere a trei polițiști care lucrează la Câmpia Turzii, eveniment care a avut loc într-un cadru privat, lângă Parcul Industrial Câmpia Turzii.

Din informațiile noastre, la aceeași petrecere ar fi participat și unii magistrați de la Turda, dar și alte persoane „grele” din județul Cluj.

Dacă va fi găsit vinovat pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, Dorel Florian Fodorean riscă o amendă contravențională și suspendarea permisului sau dosar penal și destituirea din funcție.

Nu vă mai fierbem, iată filmarea (cu mențiunea că, din pricina transmiterii prin mms, calitatea acesteia a avut de suferit).

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii