web analytics
Home DEZVĂLUIRI EXCLUSIV: IATĂ cum a reușit grupul de comunicare strategică să inducă DIN...

EXCLUSIV: IATĂ cum a reușit grupul de comunicare strategică să inducă DIN NOU românii în eroare!

- Publicitate -

În materialul de întrebări și răspunsuri trimis astăzi de Grupul de Comunicare Strategică s-a produs una dintre cele mai aiurea dezinformări din istoria recentă a României – dezinformare care ne-a indus în eroare și pe noi.

Iată de ce

La prima întrebare din sesiunea lor Q&A, cei de la GSC au spus următoarele:

„Cum se definește zona metropolitană în interiorul căreia cetățenii nu au nevoie de declarație pe propria răspundere pentru a se deplasa ?

Sunt considerate ca făcând parte din zona metropolitană localitățile aflate pe o rază de până la 30 de kilometri față de principalul oraș  (conform art.11 din Legea nr. 351/2001 privind aprobarea Planului de amenajare a teritoriului naţional – Secţiunea a IV-a Reţeaua de localităţi).

Totodată, se va considera zonă metropolitană Municipiul București și întreg teritoriul județului Ilfov.”

 

DEFAPT ȘI DE DREPT, experții în comunicare de la Grupul de Comunicare Strategică se refereau la TOTAL ALTCEVA și anume la ARTICOLUL 11 DIN ANEXA I LA LEGEA NR. 351/2001.

Orice cetățean cu minim de studii juridice care CONTESTA O AMENDĂ PRIMITĂ pentru lipsa declarației, în baza AFIRMAȚIILOR FĂCUTE DE GRUPUL DE COMUNICARE STRATEGICĂ, câștiga contestația.

Ne cerem scuze pentru confuzia GENERATĂ DE GRUPUL DE COMUNICARE STRATEGICĂ și vă prezentăm următoarea concluzie: pentru deplasarea de la Câmpia Turzii sau Turda în orice altă localitate AVEȚI NEVOIE DE DECLARAȚIE PE PROPRIA RĂSPUNDERE!

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -