web analytics
Home DEZVĂLUIRI EXCLUSIV: Iată cum a plătit primarul din Luduș 4600 de lei, în...

EXCLUSIV: Iată cum a plătit primarul din Luduș 4600 de lei, în 3 ore, pentru UN SINGUR ARTICOL!

- Publicitate -

Ultimele evenimente petrecute în orașul Luduș, atât privind „surparea” imediată a lucrărilor de la podul peste Mureș, cât și accidentul rutier petrecut în urmă cu 2 săptămâni, din cauza iluminatului public necorespunzător, ne-a determinat să realizăm o investigație cu privire la modalitatea de gestionare a fondurilor de către Primăria Luduș.

Am luat, așadar, la „purecat” achizițiile Primăriei Luduș și am dat peste o achiziție în valoare de 4600 de lei, pe care administrația publică locală a „tranșat-o” în doar 3 ore, pentru „Publicitate prin mediatizarea activității Primăriei Luduș”.

Beneficiarul achiziției este site-ul de știri Punctul.ro, care … NU ÎȘI FACE PUBLICE DATELE DE TRAFIC CU GEOLOCAȚIE, PENTRU A DEMONSTRA CÂTE PERSOANE DIN LUDUȘ ÎI CITEȘTE

Prin comparație, RefleqtMedia este un etalon de transparență. Noi nu doar că ne facem publice datele de geolocație a vizitatorilor noștri unici, însă în luna noiembrie, am avut 1407 cititori unici din LUDUȘ.

Revenind la achiziția atribuită de Primăria Luduș în 3 ore, FĂRĂ CAIET DE SARCINI ȘI FĂRĂ CONDIȚII MINIMALE, de cei 4600 de lei, punctul.ro a reușit „performanța” de a publica… 1 singur articol care face referire la activitatea Primăriei Luduș.

Cine știe… poate obiectivul era ca punctul.ro să… nu scrie despre activitatea Primăriei … dacă înțelegeți contextul 😁🤪💰🔇

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -