web analytics
Home DEZVĂLUIRI Exclusiv: Citeste tot ce nu stiai despre "afacerile primarului, Matei"

Exclusiv: Citeste tot ce nu stiai despre “afacerile primarului, Matei”

- Publicitate -

In urma cu 3 zile, PMP si USR au dat publicitatii comunicate de presa prin care il acuzau pe Cristian Matei, primarul Municipiului Turda, de “parandaraturi” pe care le-ar face cu arhitectul, Paul Sarbu, si cu administratorul societatii AWE Infra.

Totul a inceput dupa ce Primaria Turda a dat publicitatii demararea proiectului 𝐞𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞𝐚𝐧 𝐩𝐫𝐢𝐯𝐢𝐧𝐝 𝐦𝐨𝐝𝐞𝐫𝐧𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐜𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐢𝐬𝐭𝐨𝐫𝐢𝐜 𝐚𝐥 𝐦𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐓𝐮𝐫𝐝𝐚, 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐢𝐫𝐞𝐚 𝐧𝐨𝐢𝐢 𝐀𝐮𝐭𝐨𝐛𝐚𝐳𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐚𝐧𝐢𝐚 𝐝𝐞 𝐭𝐫𝐚𝐧𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭 𝐩𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜 𝐬𝐢 𝐚𝐦𝐞𝐧𝐚𝐣𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐩𝐚𝐫𝐜𝐚𝐫𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐭𝐢𝐩 𝐏𝐚𝐫𝐤 &𝐑𝐢𝐝𝐞.

Ei bine, odata cu anuntul facut de Primaria Turda, USR si PMP au demarat un adevarat val de acuzatii la adresa edilului turdean.

Pentru a aduce lumina in acest caz, RefleqtMedia a demarat o investigatie in cazul achizitiilor publice realizate de Primaria Turda.

In primul rand, am aflat ca acest contract, atat de contestat de opozitie, a fost atribuit ca urmare a unei proceduri transparenta, publica.

Totodata, la licitatii s-au prezentat MAI MULTI OFERTANTI, dintre care NICIUNUL NU A DEPUS CONTESTATIE.

In ceea ce priveste legaturile dintre AWE Infra si fosta societate a consilierului local, Paul Sarbu, aceasta colaborare NU A FOST IMPUSA PRIN NICIUN CONTRACT.

De altfel nu este prima data cand cele 2 societati colaboreaza pe diverse proiecte de constructii.

Prin urmare, sa fie, oare, acuzatiile lansate de PMP si USR doar o campanie de denigrare a mediului de afaceri turdean si a primarului, Cristian Matei?

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -