web analytics
Home DEZVĂLUIRI EXCLUSIV: Cât de pregătite sunt, de fapt, școlile și grădinițele din Câmpia...

EXCLUSIV: Cât de pregătite sunt, de fapt, școlile și grădinițele din Câmpia Turzii pentru protejarea copiilor?

- Publicitate -

În urmă cu 6 zile, RefleqtMedia a demarat o investigație privind stocurile de mănuși și dezinfectanți de care dispun unitățile școlare și preșcolare din Câmpia Turzii.

Având în vedere faptul că numărul elevilor și preșcolarilor depistați pozitiv cu COVID-19 la nivelul județului Cluj este în creștere continuă, am considerat că este vital să aflăm care este pregătirea de care dispun școlile și grădinițele din Câmpia Turzii pentru a-i proteja pe cei mici.

Am formulat, așadar, solicitări în temeiul legii 544/2001 pe care le-am trimis tuturor organismelor educaționale din oraș.

Primii care ne-au răspuns au fost reprezentanții Școlii Gimnaziale Avram Iancu. Potrivit acestora, în magaziile școlii există un stoc de 23.200 de bucăți de măști de protecție, 25 litri gel antibacterian pentru mâini și 65 de litri dezinfectant pentru suprafețe.

La Școala Gimnazială „Mihai Viteazu” situația se prezintă astfel: 22.600 de măști, 50 litri dezinfectant pentru suprafețe, 24 litri dezinfectant pentru mâini.

Grădinița cu Program Prelungit „Pinocchio” dispune de 500 de măști chirurgicale de unică folosință, 20 litri săpun lichid pentru mâini, 15 litri dezinfectant pentru mâini și 10 litri dezinfectant pentru suprafețe.

Ultima care ne-a răspuns, până la acest moment, este grădinița „Lumea Prichindeilor”. În stocurile acesteia se regăsesc 540 măști chirurgicale, 10 litri săpun lichid, 7 litri dezinfectant pentru mâini și 10 litri dezinfectant pentru suprafețe.

Cele două licee din oraș, Pavel Dan și Victor Ungureanu, încă nu ne-au răspuns, însă au timp, din punct de vedere legal.

 

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii