web analytics
Home DEZVĂLUIRI DEZVĂLUIRI: Furturi de mașini, droguri, acțiuni ale Poliției și multă tăcere

DEZVĂLUIRI: Furturi de mașini, droguri, acțiuni ale Poliției și multă tăcere

- Publicitate -

În urmă cu o săptămână, în cartierul Poiana din Turda a avut loc un accident rutier, o mașină izbindu-se violent de gardul unui imobil, iar șoferul fugind de la locul accidentului.

De atunci și până acum, organele de cercetare penală nu au făcut nicio declarație vis-a-vis de potențialul autor al evenimentului rutier, însă RefleqtMedia a aflat unele informații, pe care le-a pus cap la cap.

La exact o zi de la incidentul rutier, patru autospeciale de poliție au înconjurat blocurile de garsoniere situate între străzile Retezatului și Oțelarilor, din Câmpia Turzii.

Se pare că acțiunea a avut ca scop reținerea unui tânăr, în vârstă de 18 ani, care se ascundea în blocuri și care ar avea o implicare în accidentul rutier.

Din informații neoficiale, tânărul – împreună cu alți patru prieteni – ar fi furat mașina cu pricina și au pornit la plimbare, în mare viteză. În momentul producerii accidentului, cei 5 s-au făcut nevăzuți.

Astfel, după ce au fost reținuți, tinerii și-au negat faptele și le neagă în continuare, astfel că polițiștii din Câmpia Turzii au mari dificultăți în a-i lega pe cei 5 de mașina furată și accidentată în cartierul Poiana.

Ba mai mult, se pare că unul dintre cei 5 tineri ar face parte din noua rețea de distribuție a drogului „zombie” din Câmpia Turzii.

Rețeaua a apărut imediat după reținerea lui Baghera și este formată din foștii săi clienți, care au „preluat” și rețeta de fabricare a temutului drog.

În tot acest timp, nici IPJ, nici alte structuri polițienești nu au dat nici măcar o declarație de presă pe subiect.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,787FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii