web analytics
Home DEZVĂLUIRI Citește detalii din spatele scandalului în care a fost implicat primarul de...

Citește detalii din spatele scandalului în care a fost implicat primarul de la Triteni, Valer Sașa

- Publicitate -

Povestea bătăii încasate de primarul comunei Tritenii de Jos, Valer Sașa, a ajuns inclusiv în presa națională, făcând din edilul comunei un adevărat anti-erou.

Totuși, până în acest moment nu se știu motivele din spatele bătăii încasate de primar.

Zvonistica din comună vorbește despre faptul că cei doi băieți care l-au bătut pe Sașa ar fi acționat în legitimă apărare, după ce acesta le-ar fi agresat o prietenă.

Astfel, în momentul în care i-a văzut pe terenul de sport, Sașa s-ar fi dus la ei, pentru a le cere socoteală cu privire la faptul că aceștia fumau.

A urmat apoi o discuție în contradictoriu, moment în care Sașa ar fi împins-o pe domnișoară, fapt care i-a înfuriat pe cei doi băieți, care l-au luat la bătaie pe primar.

Am încercat să luăm legătura cu Valer Sașa pe acest subiect, însă a trecut de mult vremea în care acesta răspundea la telefoane. O fi ocupat cu procesele și cercetările penale în care este implicat…

Ceea ce este clar e faptul că doi băieți din comună sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe, însă audierea martorilor va aduce la lumină și alte informații.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii