web analytics
Home DEZVĂLUIRI Cine va fi viitorul primar al Câmpiei Turzii? Noi știm candidații, dar...

Cine va fi viitorul primar al Câmpiei Turzii? Noi știm candidații, dar și surpriza de gen feminin

- Publicitate -

Până la momentul alegerilor locale mai este un an și trei luni, însă în Câmpia Turzii au început fluctuațiile, mișcările de trupe și creionările de strategii, în vederea bătăliei politice, care va avea loc anul viitor.

Deja, multe dintre partidele politice și-au stabilit candidații pe care-i vor arunca în luptă, însă surprizele și negocierile continuă să apară, de la o lună, la alta.

Momentan am aflat o parte dintre candidații dați „ca sigur”, dar și oameni care-și exprimă dorința de a candida.

PNL va intra în luptă, în proporție de 80% cu Dorin Lojigan. Deși se specula o „mișcare” a lui Sabin Ghemeș, balul organizat de PNL Câmpia Turzii în luna februarie, când în orașul nostru a poposit Ludovik Orban l-a betonat pe Lojigan pe candidatură … doar o surpriză de gen feminin l-ar putea scoate din această postură.

La PSD lucrurile nu stau tocmai „pe roze”. Chiar dacă Petre Pop a câștigat funcția de președinte, mulți sunt cei care vor să-i ia locul. Plus, ieșirea sa din angrenajul primăriei i-a adus o nouă lovitură de imagine. Să vedem cum vor gestiona lucrurile liderii PSD de la Cluj. De notat este că și aici putem vorbi despre o candidatură de gen feminin.

ALDE îl va avea candidat pe Avram Gal. Cu o strategie de imagine nouă, cu o echipă mult mai statornică decât în precedentele sale aventuri electorale, Avram Gal pare determinat să-și adjudece fotoliul de primar.

Pro România reprezintă o necunoscută în ecuația politică de la Câmpia Turzii, Președintele partidului, Cozmin Sașa, reprezintă „alternativa curată” din politica locală, dar oare așa este? În altă ordine de idei, Ioan Moldovan, fostul viceprimar și deputat, își dorește o candidatură la funcția de primar, bazându-se pe susținerea pensionarilor din localitate.

USR nu a ieșit, până la acest moment, în față cu niciun candidat, însă apropiații partidului încearcă o serie de mișcări de convingere către persoane noi, care nu au avut tangențe cu politica. A venit, oare, vremea ca un cardiolog să conducă orașul Câmpia Turzii?

PPU-SL (Partidul Umanist Român) va susține, mai mult decât sigur, candidatul altui partid politic pentru funcția de primar.

Niciunul dintre membri actuali ai formațiunii nu are nici puterea financiară și nici carisma necesară unei candidaturi la această funcție.

În altă ordin e de idei, înafara cercurilor politice există oameni dornici sau potriviți pentru funcția de primar, însă mai depinde și de cine le propune o candidatură. Atât mediul de afaceri, cât și ONG-urile și instituțiile de învățământ sau sănătate găzduiesc candidați puternici, oameni integri, care nu s-ar preta la o politică de căpătuială, care a caracterizat administrația locală de la Câmpia Turzii în ultimii 20 de ani.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,787FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii