web analytics
Home DEZVĂLUIRI Cină cu viermi la Spitalul de Copii Cluj

Cină cu viermi la Spitalul de Copii Cluj

- Publicitate -

În plină epidemie de gripă, dar și în fața pericolului manifestat de Covid-19, spitalele românești ar trebui să fie un ETALON DE CURĂȚENIE, însă … nu este așa.

O mămică, internată cu copilul său de doar 3 anișori, la Spitalul Clinic de Pediatrie Cluj Napoca, a postat o filmare cu mâncarea care i-a fost servită în spital.

Sunt o mamica internată la Pediatrie 1, pe Moților, și as vrea să vă relatez un caz foarte grav. Am primit mâncare cu viermi și  goange. 

Având în vedere că sunt internată în spital cu un copil de nici 3 ani, vă rog să faceți public acest caz și să se ia măsuri de urgență. Am primit la cina pateu cu viermi”, a relatat femeia, citată de Știri de Cluj.

Am primit în seara asta (n.red. duminică) la cina o jumătate de pateu și o bucată de unt, iar din pateu a ieșit un vierme. Se poate vedea în filmare”, a mai spus aceasta.

Deputatul USR, Emanuel Ungureanu, care este și contracandidatul lui Emil Boc pentru Primăria Cluj Napoca, a luat atitudine în această poveste.

Mâine dimineață voi sesiza DSP Cluj care o să ne comunice din nou că mamele copilașilor bolnavi au venit cu viermii de acasă.

Seara, nestingheriți, pe scări își fac apariția gândacii, probabil vin doar în vizită să întâmpine cum se cuvine coronavirusul…

Avem nevoie la Cluj nu doar să construim urgent un spital de copii monobloc de la zero ci și să scăpăm de incompetentul manager al Spitalului de Copii, Aldea și de dinozaurul Moisescu care conduce DSP Cluj de pe vremea lui Brejnev.

Mizeria ucide mai mult decât orice coronavirus în spitalele României!”, a spus deputatul.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,787FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii