web analytics
Home DEZVĂLUIRI BOMBA finalului de campanie! Declarațiile de avere și interese ale lui Andrei...

BOMBA finalului de campanie! Declarațiile de avere și interese ale lui Andrei Suciu LIPSESC de pe site-ul Agenției de Integritate

- Publicitate -

În conformitate cu legislația în vigoare, toți candidații la funcții de demnitate publică, respectiv cea de primar, președinte de Consiliu Județean, consilier local sau consilier județean au OBLIGAȚIA de a-și depune o declarație de avere și interese pentru ultimul an fiscal încheiat.

Acestea se depun în dosarele de candidatură și, ulterior, sunt transmise către site-ul Agenției Naționale de Integritate.

Tocmai din acest motiv, cel mai simplu mod de cercetare a averii vreunui candidat este site-ul ANI. Ei bine, pe acest site, declarațiile de avere și interese ale candidatului USR PLUS la funcția de primar al Turzii, Andrei Nicolae Suciu LIPSESC de pe site-ul Agenției Naționale de Integritate.

Pentru a ne convinge că, într-adevăr, comunicarea dintre Biroul Electoral de Circumscripție și Agenția Națională de Integritate chiar funcționează, am verificat alți 3 candidați:

Cristian Octavian MATEI

Ludovic NEUMANN

Emil MOLDOVAN

Ei bine, devreme ce comunicarea dintre cele două structuri guvernamentale funcționează … unde este declarația de avere și interese a lui Andrei Nicolae SUCIU? 

Dacă Suciu NU ȘI-A DEPUS-O, atunci validarea candidaturii acestuia poate fi contestată în instanță.

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -