web analytics
Home DEZVĂLUIRI Bolnavi IGNORAȚI la Cluj în vreme de pandemie! - citeste rezultatele unei...

Bolnavi IGNORAȚI la Cluj în vreme de pandemie! – citeste rezultatele unei investigatii care te va lasa mască

- Publicitate -

In toata perioada pandemiei de Coronavirus de pe teritoriul Romaniei, in spitalele clujene au murit 25 de pacienti care erau infectati cu Covid19. 26 daca adunam si cazul turdencei, care a fost musamalizat de Institutul National de Sanatate Publica.

Ei bine, deoarece aveam informatii ca, in goana lor haotica de a stopa COVID19, autoritatile au IGNORAT COMPLET celelalte afectiuni, RefleqtMedia a dorit sa afle cate decese s-au inregistrat, intre 15 martie si 15 mai, la pacienti non-Covid si fara traumatisme.

Totodata, am vrut sa aflam cate transplanturi de organe s-au efectuat in judetul Cluj, in aceeasi perioada.

Informatiile pe care DSP Cluj ni le-a prezentat NE-AU SOCAT.

In 2 luni au murit 414 oameni, fara covid si care nu au fost victime ale vreunei agresiuni sau accidentari.

Deci… de 8 ori mai multi oameni au murit din cauza oricarei alte boli, in judetul Cluj, in timp ce autoritatile urlau din toti bojocii sa ne protejam de Covid19.

Totodata, in conditiile in care, in Romania exista 6359 de oameni care au nevoie de transplant renal, cardiac, pulmonar sau de cornee, in judetul Cluj, intre 15 martie si 15 mai NU S-A EFECTUAT NICIUN TRANSPLANT.

 

Registrul Național ANT
 
Registrul ÎnAşteptare Transplantat Decedat AlteSituaţii Total
Cardiac 27 95 83 17 222
Celule reproductive – EmbrioTransfer 1939 15088 0 259 17286
Celule stem hematopoietice 556 1169 92 62 1879
Cornee 310 533 1 27 871
Hepatic 391 713 336 454 1894
Os – Tendon 54 127 2 11 194
Pulmon 7 7 3 0 17
Renal 3079 2148 250 55 5532

Iar aici intervine partea jegoasa!

Atat Consiliul Judetean Cluj, cat si Ministerul Sanatatii si autoritatile publice locale au dizlocat MILIOANE DE LEI pentru “limitarea efectelor pandemiei de coronavirus”.

Consiliul Judetean Cluj a platit chirie CATEVA ZECI DE MII DE LEI pentru Spitalul Polaris, în condițiile în care NICIUN BOLNAV DE COVID-19 nu a fost internat la Polaris.

Totodată, în Sala Polivalentă din Cluj Napoca a fost amenajat un „spital de carton”, cu toate dotările necesare, în care nu a fost cazat NICIUN BOLNAV DE COVID-19.

„Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a inițiat un proiect de hotărâre care privește alocarea de urgență a 2 milioane de lei pentru Spitalul de Boli Infecțioase. Acesta va fi supus aprobării în ședința extraordinară de vineri, 20 martie.

Banii sunt alocați pentru achiziționarea unor echipamente medicale speciale, de urgență, strict necesare combaterii infecției cu noul coronavirus.

„Până la ședința care va avea loc vineri, Consiliul Județean Cluj va continua să analizeze, împreună cu reprezentanții Spitalului de Boli Infecțioase, necesarul de echipamente și dotări specifice menite să contribuie la combaterea coronavirusului. În situația identificării și a altor eventuale cheltuieli necesare, sumele suplimentare se vor adăuga celor două milioane de lei deja propuși a fi alocați”, au arătat reprezentanții CJ Cluj.”, scria, în 17 martie, ebsradio.ro.

Partea ȘI MAI JEGOASĂ este că, dacă peste 2-3 ani, Curtea de Conturi va lua la purecat TOATE achizițiile și alocările de fonduri „destinate limitării pandemiei de Covid-19” … nici măcar nu vor putea constata abateri sau cheltuieli nejustificate, deoarece toate aceste alocări de fonduri pentru sănătate s-au efectuat în perioada stării de urgență.

 

În loc de concluzie:

 

Milioane de lei către spitale, milioane de lei „cheltuiți pentru sănătate” … care nu s-au tradus în sănătatea clujenilor … ci s-au tradus în de 8 ori mai multe morți ale pacienților non-Covid decât ale pacienților Covid.

 

Cluj, România … sănătate!

 

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -