fbpx
HomeCOVID-NEWSAbatoarele morții și la ATI Mureș - primul medic român care a...
spot_img
spot_img

Abatoarele morții și la ATI Mureș – primul medic român care a reușit un transplant de măduvă a murit, legat de mâini și de picioare!

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Benedek Imre, unul dintre cei mai reputați medici mureșeni și fondatorul concernului Cardiomed, aduce grave acuzații colegilor săi de la Spitalul Județean.

Acesta îi acuză pe medicii de pe ATI că l-au ucis pe fratele său, medicul Benedek Istvan, primul medic român care a reușit un transplant de măduvă.

”Fratele meu a fost legat de pat și este real că familia posedă un film în care se vede că fratele meu vorbește coerent, expune părerea și roagă să fie dezlegat. Acest lucru nu se întâmplă. Noi acest film nu-L vom difuza pentru că este sentimental foarte greu de acceptat. Însă, este o anchetă în derulare, anchetă penală de aceea nici nu aș putea să vă deslușesc prea multe. Am pierdut un om care a făcut primul transplant de măduvă la un bolnav adult în ţară, care a făcut o clinică de Hematologie și fratele lui, adică subsemnatul, o clinică de cardiologie internațională.

Am pierdut un om pentru noi și pentru țară foarte valoros. Nu nu trebuie să dăm în sistemul medical trebuie să scuturăm niște oameni pentru că sistemul medical are bani suficienți, are specialiști buni, are dotări dar până când politicul nu ia caz despre aceşti domn care conduc și care prin birocrația, omoară dorința de a face bine cum am făcut eu cu fratele meu, pentru cetățeanul român care este cetățean european nu merge”, a declarat profesorul universitar doctor Benedek Imre, fratele lui Benedek István, la un post tv.

Menționăm că profesorul universitar Benedek Istvan, coordonator al Secției Clinice de Hematologie și Transplant Medular a Spitalului Clinic Județean, profesor universitar la Facultatea de Medicină din cadrul Univeristății de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie “George Emil Palade” din Târgu Mureș, a decedat la 1 septembrie 2020, după ce a fost diagnosticat cu coronavirus.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: