fbpx
HomeCOVID-NEWSAbatoarele morții, episodul 2 - pacient MORT, lăsat 2 ore în salon...
spot_img
spot_img

Abatoarele morții, episodul 2 – pacient MORT, lăsat 2 ore în salon cu cei vii!

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Sistemul medical românesc mai are puțin și se transformă într-un adevărat horror hollywood-ian.

După cazurile de la Sibiu și Târgu Mureș, unde pacienții de pe secțiile ATI au murit sedați și legați de mâini și de picioare, în scene care l-ar face pe Hitchcock mândru, RefleqtMedia vă prezintă un nou caz ABOMINABIL.

Se întâmplă la Spitalul Municipal din Arad, acolo unde pacienții nu doar că sunt ignorați de personalul medical și auxiliar, dar … pacienții DECEDAȚI sunt lăsați în salon, împreună cu cei vii.

„Un bătrân din salonul în care mă aflu a căzut din pat. Am încercat să îl ridic, nu am reușit. Am sunat la sonerie. Nu vine nimeni. Merg la poartă, ca să îi cer portarului să cheme pe careva. Spune că nu-i treaba lui. Sun la 112. După mai bine de 15 minute de când am sunat soneria apar și cadrele medicale. Îmi spun că 2 ore nu au voie să vină pentru că se dă cu ceva substanță toxică pe culoar. 2 ore putem muri în salon pentru că nu se poate interveni. Chiar că sunt revoltat. În cele 15 minute fatidice a mai leșinat un coleg de salon. Acum i se face masaj cardiac. Cred că moare. Tot asta spun, că nu au putut veni când am sunat soneria de urgență de deasupra patului pentru că ar fi dat cu ceva substanță toxică pe culoar și 2 ore nu e voie să  treacă. Între timp a murit colegul. Acum suntem 5 vii și un mort. Peste 2-3 ore au spus că vin să-l ia din salon” – este sinteza conversației dintr-o noapte albă cu unul dintre pacienții internați.

La ora publicării acestui articol, pacientul decedat este tot în salon, fără ca măcar cineva să se gândească la impactul psihologic asupra celorlalți cinci pacienți. Li s-a spus doar că „până nu vine Kuki, nu au ce face cu el, că așa e protocolul”… dar, cele 2 ore din „protocol”, au expirat de mult”, scrie CriticArad.ro

Între timp, ieri, la Dej, Spitalul Municipal era pe punctul de a arde, după un incendiu la un panou de curent.

În același timp, Guvernul și Ministerul Sănătății nu știe cum să țină mai bine, sub preș, adevărul, în timp ce la un centrul de vaccinare din Cluj Napoca, o grămadă de oameni s-au vaccinat înainte de termen.

Conform Recorder.ro,

  • Peste 7.000 de persoane s-au vaccinat mai devreme decât ar fi avut dreptul conform regulilor din strategia națională de vaccinare.
  • Peste 4.000 dintre acestea sunt persoane din etapa a III-a (populația generală), care au fost imunizate în locul bolnavilor cronici, al bătrânilor de peste 65 de ani și chiar înaintea unor cadre medicale.
  • Cele mai flagrante situații sunt la centrele de vaccinare de la Institutul „Matei Balș“ și la Centrul Militar Casa Armatei din Focșani. La „Balș“ s-au vaccinat 131 de persoane din etapa a III-a încă din data de 4 ianuarie, când campania de vaccinare începuse abia de câteva zile și în România mai erau zeci de mii de cadre medicale care așteptau vaccinul.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: