fbpx
HomeDEZVĂLUIRI🚑👎Bătaie de joc la SAJ Cluj față de problemele unui bebeluș: „Nu...
spot_img
spot_img

🚑👎Bătaie de joc la SAJ Cluj față de problemele unui bebeluș: „Nu e problema mea, e problema dumitale!” 🚑👎

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Atitudinea unui dispecer al Serviciului de Ambulanță al Județului Cluj (SAJ Cluj) trădează, deopotrivă, indolență și nesimțire, într-un reportaj realizat de Știrile ProTV și prezentat și de presa locală.

Doi părinți care au sunat la 112 pentru că bebelușul lor avea probleme grave de sănătate s-au lovit de nesimțirea dispecerului de la Ambulanță care nu le-a trimis echipaj de ambulanță, le-a spus că nu sunt în stare să-și crească pruncul și le-a închis telefonul în nas, informează TurdaNews.

Iată dialogul incredibil:

Tatăl fetiţei: „Sărut mâna, fetiţa urinează şi când urinează are sânge”
Operator ambulanță: „Medicul de familie, domnu’”.
Tatăl fetiţei: „La ora asta nu am medic de familie”.
Operator ambulanță: „No şi acuma ce să vă fac pentru asta, nu vă supăraţi? E opărită?”
Tatăl fetiței: „Nu e opărită”.
Mama fetiţei: „Am observat când urinează e sânge, am schimbat-o de pampers şi plânge”. 
Tatăl fetiţei: „Doamna scumpă, am căutat jumătate de oră maşină. Nu e urgenţa? Dacă fata îmi păţeşte ceva, răspundeţi”.
Operator ambulanță: „Eu nu răspund deloc. E copilul dumitale, nu trebuia să laşi să se ajungă până aici. Nu răspund eu deloc. Înseamnă că nu te-ai uitat la ea, foarte simplu. Eu nu răspund, răspunzi dumneata şi nevasta dumitale, nu sunt ai mei copiii. Eu pe ai mei mi i-am crescut. Eu sunt obligată pe urgenţă. Ce mă înveţi tu pe mine? Tu să îţi vezi de copil mai bine. Răspunzi, că e al tău”.

Tatăl copilei spune că așa ceva este inacceptabil. „Doamna de la ambulanţă nicidecum nu a vrut să-mi dea o ambulanţă pentru fetiţă. M-a jignit, m-am simţit foarte jalnic când a vorbit, pentru că zicea că nu pot să caut de copiii mei, deci nu am cum să ingrijiesc de copiii mei. Am sunat de foarte multe ori, de 3-4 ori am sunat ca să trimită ambulanța. Când fetiţa plânge şi când sângerează nu cred că asta nu e urgenţă. Doamna îmi zicea că nu e urgenţa. Aş vrea să se ia măsuri”, a spus Iosif Zagor, tatăl bebelușului, citat de Știrile Pro TV.

În cursul anilor trecuți, și RefleqtMedia a tratat, în repetate rânduri, atitudinea cel puțin neprofesională a angajaților Serviciului de Ambulanță Cluj.

Acum, după ce toată povestea a ieșit în presă, s-a declanșat o anchetă internă la SAJ Cluj.

„La ora aceasta este o anchetă în curs. Comunicarea cu pacinetii trebuie să fie pe prim plan. Este un loc stresant, unde este agitaţie de multe ori, şi vedem rezultatele anchetei. Din punctul meu de vedere, trebuia o comunicare mult mult mai bună cu pacientul respectiv”, a declarat Horia Simu, managerul Serviciului de Ambulanță Cluj.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: