fbpx
HomeUncategorizedDana Mănăilă s-a certat cu prefectul de Cluj - iată de ce
spot_img
spot_img

Dana Mănăilă s-a certat cu prefectul de Cluj – iată de ce

- Publicitate -
spot_img

Primarul comunei Tureni, Daniela Mănăilă, este unul dintre cei mai bătăioși politicieni din zonă. De la contre lansate către colegii de partid, Boc și Tișe, la luări de poziție în fața Prefectului de Cluj, Dana Mănăilă nu se dă în lături de la nimic, când vine vorba să-și reprezinte interesele comunei.

La ultima ședință de colegiu prefectural, primărița de la Tureni a luat atitudine în chestiunea neautorizării unor școli din comuna sa, pe motiv că nu ar avea apă curentă la toalete.

Este o aberație, copiii nu beau apă de acolo ci direct de la dozatoare, nu există pericol de îmbolnăvire! Am discutat și cu cei de la DSP, le-am spus că avem toate dotările, punctele sanitare sunt curate și la standarde moderne, singurul aspect pe care l-au găsit a fost cel legat de apa de la toaletă care nu e potabilă!….am discutat și cu domnul Prefect și s-a înțeles situația, în cele din urmă am obținut o autorizare parțială, care este valabilă până când se va rezolva situația cu apa” declară pentru TurdaNews, Dana Mănăilă.

Astfel, prin atitudinea sa tăioasă și tranșantă, Dana Mănăilă a izbutit să înduplece autoritățile și să pună la dispoziția colectivelor de școlari din comuna locații moderne, autorizate pentru noul an școlar.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: