fbpx
HomeCOVID-NEWSTipic românesc, curat mârlănesc! Medicii de la Clujana l-au salvat DE LA...
spot_img
spot_img

Tipic românesc, curat mârlănesc! Medicii de la Clujana l-au salvat DE LA MOARTE, iar el îi acuză că sunt criminali!

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Un individ, care în data de 28 martie a ieșit de pe secția ATI a Spitalului Clujana, după ce a fost diagnosticat cu pneumonie severă, bilaterală, cauzată de infecția cu SARS-CoV-2, a dat cel mai elocvent exemplu de mârlănie românească.

Ovidiu Marian, căci asta este identitatea elementului din imagine, s-a apucat să arunce cu acuzații deșănțate la adresa medicilor care l-au scăpat de moarte.

Dar … evoluția specimenului a trecut de la recunoștință și o atitudine pioasă, la acuzații, defăimări și calomnii greu de imaginat.

Spitalul Clujana, Cluj salonul 204 … un loc de vindecare …” – scria Ovidiu Marian, pe facebook, în 29 martie, la o zi după ce fusese transferat de pe ATI, în Salonul 204.

Rugati va care puteti si gasiti resursele necesare … Sunt multi pacienti infectati in Spitalul Clujana din Cluj, care au nevoie de alinarea dureri, alinarea tusei, vindecarea plamanilor afectati.

Doctori si cadrele medicale fac ce pot, dar sunt multi pacientii …”, scria același individ, pe facebook, în 30 martie.
 
După ce a văzut că se simte mai bine, tonul i s-a schimbat COMPLET, trecând la mârlănii.
 
Practic, din 3 aprilie, când insul scria: „Spitalul Clujana, pastile mi le petrec in spital, dar cu ceva incredere, nadejde, credinta, optimism ….”, în doar 24 de ore, tonul s-a schimbat mai radical decât la un bipolar: „Spitalul Clujana … Cluj … un loc in care daca ajungi, trebuie sa si iesi …
 
Ulterior, tonul a căpătat o natură halucinantă: „
De ce medicii, cadrele medicale, asistentele te iau de prost ca pacient … cand le ceri explicatii
Ceea ce se intampla si la Spitalul Clujana Cluj … medicii au drepturi … si refuza obligatiile …
Am avut la vizita de seara o doctorita dr A. O., medic anestezie si terapie intensiva … o infumurata, o ingamfata, o increzuta, un medic plin de ifose, o doctorita criminala cu mainile patare de sangele pacientilor …
E o doctorita criminala care a care a omorat o si pe mama in septembrie 2020 la Spitalul de boli infectioase Cluj si azi continua sa omoare pacientii … dr. C. C., medic primar ATI … Cine o va trage la raspundere …
 
Dar asta nu e totul: „M am internat de urgenta vineri seara pe data de 26 martie la Spitalul Clujana.
Am constatat ca la urgenta la ATI e o doctorita criminala care a care a omorat o si pe mama in septembrie 2020 la Spitalul de boli infectioase Cluj si azi continua sa omoare pacientii … dr. C. C., medic primar ATI …
Cine o va trage la raspundere …
Am refuzat sa ma trateze, sa intru in contact cu criminala de doctorita C..
Am refuzat sa semnez fisele de internare si mai ales tratamentul cu rendesivir. Am refuzat de vreo 5-6 ori.
Nu mi-au dat alt tratament si mi-au spus ca e treaba mea daca nu acept tratamentul cu rendesyvir.
Pana la urma constrans am aceptat acest tratament desi eu nu as fi vrut.
M au pus sa semnez mai multe documente medicale, angajamente care acum cand am cerut copie dupa ele … sunt secrete …
De fiecare data ceream explicati ce medicamente imi administrau si medici imi spuneau … vi se administreaza tratament conform procedurilor si protocoalelor medicale …
Alte detali nu am primit …
 
Ba mai mult, după încă o zi, individul a scris o altă poveste demnă de Spielberg: „Sunt de cateva zile internat la Spitalul Clujana, din data de vineri seara, 26 martie 2021.
Am fost pe doua sectii ATI una la et 4 si alta acum unde sunt la et 2.
Au murit pacienti, am vazut pacienti legati de pat, am vazut pacienti care desi respirau … i au intubat … si au fost omorati.
Si acum imi vine in minte o femeie in varsta peste 65 ani de langa geam care era legata de maini si picioare si abia mai respira biata femeie.
Am incercat sa fac ceva, sa protestez … dar abia respiram si eu. A venit o asistenta trimisa de cineva si mi a spus … sa stau linistit, sa nu ma implic, sa fiu cuminte ca sa ies in viata din spital …
Aici pe aceasta sectie de ATI de la et. 2 e mai lejer, nu se intubeaza pacienti si e un fel de ATI 2 – care totusi pacienti sunt omoratii sau cum zicea o asistenta … li sa terminat zilele …
Nu poti obtine informati de genul … cati pacienti au decedat, cati pacienti intubati au decedat, cine a fost medicul care sa ocupat de persoana intubata si decedata.
Ce am observat … ae trec cel putin 3 medici pe foaia de observatie ca sa nu fie in medic sigura sa se protejeze, sa minta, sa se scoata … ca de fapt pacientul nu a rezistat …
Personal pe ce am vazut pot sa spun ca multi pacienti nu trebuie intubati … si mai alesi nu trebuie ucisi si omorati ...”
 
Într-un final, specimenul s-a dat în fapt și și-a deconspirat, printr-o postare, care era adevărata lui frustrare: NU PRIMISE DROBUL DE PAȘTI LA TIMP!
 
Sunt acasa asa de bine am fost tratat in spital …
Am rabdat foame cu mancare lasata de tata la poartar … fiind pastile catolice mi-a adus tata la ora 13 cate ceva ub pic de supa, un pic de felul 2 . Bagajul l-am prknit la orele 20, 45 …
Sunt acasa am un tub de oxigen si ma tratez.Tubul de oxigen a fost 350 lei
Am platit 450 lei pe medicamente pentru 6-7 zile.
Sa ajungi la Spitalul Clujana pe sectia de ATI de la et. 4 si sa fi tratat de doctorita C. C. care mi-a omorat mama si alti zeci de pacienti nevinovati.
Sa vezi in jurul tau crime ai sa taci, sa te faci ca nu observi ….
Oare credti ca e asa de bine sa te tratezi acasa …
Am alta solutie …
A s fi vrut sa vedeti aceea femeie in varsta de langa patul meu cum ae chnuia cand era legata de maini ai de picioare … si sa asisti neputincios sa nu poti dace nimic … fiindu-ti frica pentru propria viata …
Apropo tratament diferentiat …
Era in salon tata unui procuror din Cjuj, avea 80 ani.
Umblau doctori dupa el, se ocupau de dunnealui. Erau 5-10 doctori si sa interesau de dumneaului, ii faceam tot felul de analize. Veneau docrori si din afara spitalului Cluana …
Am cerutanalizele .amei sa mai consultam.o opinie medicala, chiar sa merg la Matei Balj la Bucuresti. Au refuzat, nu mi -au dat. Nu au permis sa fie consultata mama si de alt medic din afara spitalului.
La acest parinte al acestui procuror din Cluj … nu sa tinut cont … alte tratamente prefentiale …
Doar ca era procuror sef la Cluj … E cinstit, e ok, nu e moral, nu e crestineste …
 
După cum credem că deja ați observat, rebelul cu masca de oxigen și minciunile la el, nu este expert nici măcar în scrierea corectă în limba română … dar el postează pe facebook! 
 
Atât de multă revoltă a generat individul, încât mai mulți oameni care au fost vindecați de COVID-19 la Clujana au luat atitudine împotriva acestuia.
 

O să încep prin a spune că în cursul lunii noiembrie, în urma contactării virusului SARS-COV-2, am fost internat în aceeași unitate de spital în care a fost și acest individ. Dar, spre deosebire de el, după 2 ani de avocatură, nu știam prea multe și mi-am dat acordul scris pentru a fi tratat de aceeași “criminali”, fără să stau pe gânduri că voi fi legat de pat și mi se va da oxigen cu forța sau tratament cu Remdesevir, pentru că abia mai puteam respira, având în vedere faptul că aveam o afectare pulmonară de 50% pe CT. 

Eu am sunat 4 zile la salvare până să ajung în spital mi s-a spus să urmez tratamentul dat de medicul de familie, pentru că salvarea dacă va veni, nu are ce tratament sa îmi administreze și dacă trebuie sa fiu transportat la spital, nu sunt locuri. Și nu știam cum să ajung mai repede la un spital.

Și da, aceiași “criminali” m-au conectat și pe mine la oxigen timp de 8 zile și mi-au administrat tratamentul conform protocolului. Și? Surpriză! Nu au reușit sa mă omoare așa cum își propun de altfel cu toți pacienții care vin în spital, nu doar cu mine. Pentru că toți au un singur scop, sa ne omoare pe toți, asta deja se știe de mult timp. Și dacă au dat greș “criminalii”, pentru că da, unii sunt profesioniști și omoară tot ce prind, alții cu mai puțină experiență, mai scapă câte unul și se vindecă, așa cum a fost cazul meu. 

Ce sa vezi? Am ieșit din spital, m-am prezentat la examenul de definitivat și l-am promovat. Apoi, împreună cu foarte mulți colegi din toată țara, am organizat un protest vizavi de modalitatea în care mai marii noștri au organizat examenul. Dar revenim. Toate acestea datorită acelorași “criminali”. 

Acești ”criminali” defapt sunt niște EROI, cărora mulți dintre noi le datorăm viața, fără de care mulți dintre noi cel mai probabil nu am mai fi apucat ziua de azi. Au avut grijă și de mine, la fel cum au grijă de fiecare pacient, 24 de ore din 24, în permanență, la distanță de un buton. Oare acești oameni mai rezistă? Pe lângă faptul că mulți dintre ei sunt la capătul puterilor, unii se sinucid pentru că nu mai rezistă nici fizic, să muncească zi și noapte, dar nici psihic, să vadă zilnic oameni, tineri și bătrâni, cum se sting din cauza acestui virus. Oare câți dintre noi știm că ei,de când intră în tură până când ies, nu mănâncă, nu beau nici măcar apă? 

Și în final, asta-i mulțumirea noastră față de eforturile lor de a ne salva?! Acesta e nivelul de educație și așa ne arătăm recunoștința față de eforturile lor neîntrerupte de a ne salva pe noi, pe toți cei care ajungem pe mâinile lor.

Haideți să vedem cum a debutat tot acest demers de defăimare și înjosire lansat de o persoană care (mă abțin) are anumite stări antagonice la scurt timp, ceea ce mie unul îmi dă de gândit. O persoană cu un picior în groapă, afirmă niște lucruri pozitive despre medici, cum ar fi de exemplu că are încredere în ei. Când i se îmbunătățește starea, deja toată lumea vrea să îl ucidă și jignește, insultă și defăimează toți medicii care l-au tratat și îi denumește generic „criminali”.

Fără dar și poate, sunteți niște oameni dedicați, profesioniști, niște eroi în halate albe, care de multe ori încercați imposibilul pentru a ne salva pe noi, riscându-vă propriile vieți. Respect pentru voi, toți cei care aproape ați rămas fără viață personală pentru a ne trata pe noi!

Calde salutări echipei medicale de la etajul 3! Vă mulțumesc încă o dată!

PS. Nu aplecați capul la asemenea afirmații și nu vă dați bătuți niciodată! Și dacă boala se vindecă în spital, dreptatea se face în justiție! Alături de voi până la capăt!

Cu considerație,

Avocat Cristian Gîndac”. – scrie Știri de Cluj.

sursa foto: https://www.facebook.com/ovidiu.marian.775

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: