fbpx
HomeCOVID-NEWSSpitalul Polaris ar putea reintra în lupta anti-COVID-19
spot_img
spot_img

Spitalul Polaris ar putea reintra în lupta anti-COVID-19

spot_img
- Publicitate -
spot_img

La începutul stării de urgență, Spitalul Polaris – situat în comuna Baciu și clasificat de către ANMCS drept spital categoria II – a fost în linia de luptă anti-COVID-19, asigurând atât paturi de spitalizare, cât și de ATI.

Acum, în condițiile în care numărul infecțiilor și a cazurilor grave crește în județ, autoritățile fac demersuri în vederea reincluderii unității sanitare private în rândul spitalelor care tratează cazurile severe și critice de COVID-19.

„Prefectul județului Cluj, domnul Tasnádi István-Szilárd, a condus astăzi ședința la care au participat reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică, ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, managerii instituțiilor medicale publice din județ, cât și reprezentanți ai spitalului Polaris Medical.

 
 Întâlnirea a avut ca și subiect punerea bazelor unei posibile viitoare colaborări cu obiectivul final de a mări capacitatea de spitalizare a pacienților pozitivi COVID-19, cât și suplimentarea numărului de paturi ATI, în centrul medical privat.
 
 În cursul zilei de luni se va desfășura a doua parte a discuțiilor în vederea stabilirii modalității de implementare a acestui proiect.”, transmite Instituția Prefectului Județului Cluj.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: