fbpx
HomeCOVID-NEWSȘi-a pierdut mama, de COVID-19, în Spitalul Municipal Aiud, iar acum numește...
spot_img
spot_img

Și-a pierdut mama, de COVID-19, în Spitalul Municipal Aiud, iar acum numește secția ATI drept un „lagăr de exterminare”

spot_img
- Publicitate -
spot_img

O femeie din județul Alba, care ieri și-a pierdut mama, răpusă de COVID-19 în Spitalul Municipal Aiud, a luat o atitudine explozivă împotriva medicilor din spital, pe care-i consideră vinovați de moartea mamei sale.

Corina Oltean a postat pe rețelele de socializare acuzații dure la adresa Spitalului Municipal Aiud.

Experienta COVID la Spitalul Municipal Aiud
Revolta mea vine o dată cu pretul enorm.care l-am plătit pentru incompetența unora care se numesc “medici” si au puterea de decizie asupra vieților noastre.
Totul a început cu testul pozitiv al mamei mele a cărei stare de sănătate se degrada văzând cu ochii, din momentul confirmării testului nu a primit nici un fel de tratament oficial medicul de familie obiectand ca nu poate elibera o reteta pentru un bolnav COVID pozitiv.
 
Lucrurile au scăpat de sub control si inevitabilul s-a produs, a ajuns pe secția ATI al spitalului Municipal Aiud, ” lagăr de exterminare”.A început maratonul pentru viață atât din partea noastră cât și din partea ei, din partea medicilor incompetența.
 
În toată disperarea noastră datorita faptului ca nu aveai acces la informatii medicale prin “cunostinte” am reusit sa iau legatura cu medicul curant care foarte sincer mi-a spus că ei nu sunt pregătiți pentru susținerea pacienților grav pe secția ATI, gărzile lor sunt susținute si de medici ortopezi,chirurgi,neonatologi.
 
Starea mamei s-a agravat peste noapte cand cel.mai probabil medicul ATI nu era de garda si in 3 zile a decedat.
 
Cand am întrebat medicul daca pe perioada de spitalizare la Aiud i s-a efectuat vreun CT sau radiografie pulmonara raspunsul a fost ca nu au suport oxigen sa poata deplasa pacienții grav în interiorul spitalului.
 
Managerul spitalului nu știe ce se intampla pe proprietatea lui sau cel putin raspunsul lui a fost total diferit fata de tot ce am constat noi.
 
Concluzia Spitalul Municipal Aiud isi mărește numărul de paturi ATI.
Mâine puteti fii voi sau părinții vostrii următoarele victime ale incompetenței lor, faceti ceva si salvati-va de la condamnarea lor la moarte sigura.”, a spus Corina Oltean pe rețelele de socializare.
 
Nu este prima dată când se aduc acuzații grave Spitalului Municipal Aiud.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: