fbpx
HomeCOVID-NEWSHaideți, în pușca mea, să ne calmăm odată cu „tulpina japoneză” și...
spot_img
spot_img

Haideți, în pușca mea, să ne calmăm odată cu „tulpina japoneză” și cu rezistența ei la vaccin!

spot_img
- Publicitate -
spot_img

E pandemie … dar nu doar de COVID-19, ci și de fake-news și propagandă ieftină, în special pe rețelele de socializare.

Însă … nici cu colegii din presă nu îmi este rușine! Orice jurnalist care vrea acum să facă niște trafic rapid scrie despre tulpina japoneză, E484K, care „este rezistentă la vaccin”.

„Wow, s-a descoperit tulpina japoneză în România! Wow, este rezistentă la vaccin!”, am citit vreo 3 sau 4 articole de genul, de ieri și până astăzi, însă adevărul este MUUULT DIFERIT față de ce propagă jurnaliștii iresponsabili de prin Cluj, Alba și nu numai.

Iată simplul adevăr despre tulpina japoneză: „Datele Pfizer din SUA arată că la șase luni de la rapel, se păstrează la peste 91% protecția inclusiv față de noua tulpină E484K. Nu trebuie să ne sperie sau să intrăm în panică.”, a spus Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID-19.

Deci … fir-ar ale dracului de știri idioate propagate de jurnaliști iresponsabili și care contribuie la mințirea populației. În mod normal, vaccinul Pfizer are o eficiență de 96% în lupta cu COVID-19. Adică din 100 de oameni câți se vaccinează cu el, 96 sunt protejați și 4 poate nu sunt. Noah, în cazul tulpinei japoneze, de care le este frică la mulți proști … din 100 de oameni vaccinați, 91 sunt protejați și 9 poate nu sunt.

Deci … HAIDEȚI, ÎN PUȘCA MEA, SĂ NE CALMĂM!

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: