fbpx
HomeCOVID-NEWSCeea ce RefleqtMedia prevestea încă de ieri, se adeverește astăzi! Câmpia Turzii...
spot_img
spot_img

Ceea ce RefleqtMedia prevestea încă de ieri, se adeverește astăzi! Câmpia Turzii este în scenariul ROȘU!

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Câmpia Turzii a intrat, astăzi, în scenariul ROȘU, după ce rata de incidență în municipiu a sărit de 3/1000 de locuitori.

Informația a fost publicată de Ziarul 21, care a publicat și statistica privind incidența, pentru toate UAT-urile din județul Cluj.

După cum puteți vedea, 83 de persoane din Câmpia Turzii sunt infectate cu SARS-CoV-2 în prezent.

La Turda, situația este și mai gravă – cu 222 de cazuri COVID-19 active.

În scenariul 3 sau scenariul roșu, școlile se închid, iar elevii fac orele exclusiv online. În plus, este oprită activitatea teatrelor, cinematografelor, restaurantelor și cafenelelor la interior și a sălilor de noroc și sunt interzise concertele și spectacolele.

(1) Activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor se suspendă în perioada amintită

2) Activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc și spectacolele și/sau concertele, evenimentele culturale se suspendă

(3) Este permisă prepararea hranei şi comercializarea produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice care nu se consumă în spaţiile respective.

Organizarea şi desfăşurarea activităţii cu publicul a cinematografelor și instituţiilor de spectacole şi/sau concerte se suspendă

Desigur, măsurile de mai sus se aplică abia DUPĂ adoptarea unei hotărâri de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: