spot_img

Competiția sportivă „Am dreptul să fiu campion” la Câmpia Turzii

Date:

Share post:

Cu ocazia Zilei Drepturilor Copilului, Asociația pentru Promovarea Incluziunii Sociale – APIS organizează campionatul de fotbal „Am dreptul să fiu campion”. Aceasta va avea loc la Sala Sporturilor Ioan Stanatiev din Câmpia Turzii,vineri, 22 noiembrie 2019, începând cu ora 10:00.

Echipele participante fac parte din proiectul Mai bine pentru toți, proiect derulat cu scopul promovării educației pentru sănătate. În cadrul acestei inițiative, copii și părinți din comunitățile rurale ale județului Cluj au parte de sesiuni informative pe teme precum sănătatea familiei, prevenție, stiluri de viață și comportamente de consum. De asemenea, copiii din comunitățile vizate vor beneficia de  activități recreative, tabere și consiliere.

De ce APIS desfășoară acest proiect?

Deoarece în Româia 1,4 milioane de copii sunt afectați de sărăcie, 380 000 de copii cu vârste între 3 și 17 ani nu urmau nicio formă de învățământ la începutul anului 2017, 38,1% dintre copii se află în risc de excluziune socială, iar 1/5 copii sub 6 ani trăiesc în condiții de deprivare materială severă, conform Eurostat și CNASR.

Proiectul Mai bine pentru toți și-a desfășurat deja o serie de activități în comunele Poieni, Sărmașu, Cămărașu, Florești, Viișoara și în comunitățile Poiana și Teclu din Turda, dar și comunitatea Icar din Câmpia Turzii.

Proiectul Mai bine pentru toți este derulat de Asociația Pentru Incluziune Socială și finanțat prin programul „În stare de bine”, susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile prin runda a II-a de finanțare.

Vă așteptăm cu drag!

Asociația pentru Promovarea Incluziunii Sociale

spot_img

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

S-a specializat în pornografie infantilă și a fost „luat de gabori”

La data de 17 ianuarie a.c., polițiștii Brigăzii de...

Ce a început RefleqtMedia, a desăvârșit Antena 1! 8 bebeluși morți la Ginecologie 1 Cluj Napoca!

În cursul dimineții de ieri, RefleqtMedia publica articolul despre cei 4...

Traficanți de MOARTE – iată efectele secundare produse de drogul traficat la Turda

DIICOT a făcut publică substanța cu care au fost...

Bani suplimentari pentru spitalele clujene – inclusiv pentru Spitalul Municipal “Dr. CORNEL IGNA”

Consiliul Județean Cluj a aprobat în cadrul ședinței ordinare...
%d bloggers like this: