spot_img

Ciprian Rigman se considera victima unui linsaj mediatic

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Ca urmare a dezvaluirilor prezentate de presa, privitor la competitia sportiva organizata la finele lunii septembrie, la Liceul Teoretic “Liviu Rebreanu”, in cadrul careia USR Turda a facut publicitate electorala, presedintele organizatiei, Ciprian Rigman, a postat pe net o pozitie oficiala, in care acuza presa de un linsaj mediatic.

“Constat cu tristețe, dar nu neapărat cu surprindere, că sunt astăzi victima unui linșaj mediatic menit să îmi afecteze imaginea profesională și personală, cu scopul de a lovi în organizația politică la care sunt afiliat. Voi prezenta faptele cronologic, pentru claritate:

1. În anul 2015 am devenit membru fondator al Asociației Olimpia Turda, din care mi-am dat demisia în urma alegerii mele în Consiliul Local Turda în iunie 2016. Acesta este motivul pentru care Asociația Olimpia apare în declarația mea de interese care viza anul 2016. După demisia mea nu am mai avut nicio relație cu Asociația Olimpia, după cum reiese din actele acesteia.

2. În data de sâmbătă, 29 septembrie 2019, nu am fost prezent la turneu și nici implicat în organizarea turneul de tenis care a avut loc în incinta liceului. Sunt acuzat că am făcut propagandă politică doar datorită faptului că sunt angajat al acestui liceu, fără nicio dovadă că am o legătură cu activitatea respectivă. În perioada desfășurării turneului de tenis, eu eram la Cluj-Napoca, la o reuniune politică organizată de USR Cluj.

3. Toate speculațiile au apărut, prin ”coincidență”, la peste o săptămână după încheierea turneului de tenis, odată cu alegerea mea în funcția de Președinte al USR Turda, care s-a petrecut sâmbătă, 5 octombrie 2019, acțiunea având un clar caracter speculativ menit să îmi afecteze imaginea profesională și personală. La data desfășurării turneului eram simplu membru al formațiunii locale, un drept constituțional de altfel.

Consider inacceptabil ca lupta politică să fie purtată cu speculații și extrapolări nefondate și care nu pot fi dovedite. Poziția mea critică față de politizarea sistemului de educație este binecunoscută și, din păcate, opiniile critice sunt utilizate împotriva mea. Declarațiile împotriva mea sunt făcute de persoane care ocupă funcții politice, iar întregul demers are un evident scop politic.”, a spus Rigman.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Daciana Constantea le cântă mamelor, de mărțișor! 

   Artista Daciana din Câmpia Turzii oferă un  mărțișor muzical, de Ziua Mamei!      Piesele sunt adresate tuturor mamelor,...

Pleiadă de concerte de colinde, la Ceanu Mare

Primăria comunei Ceanu Mare, Parohia Ortodoxă Boian și Parohia Ortodoxă Iacobeni, vă invită, duminică, 19 decembrie, după Sf....

Valul 4 COVID-19 începe să piardă teren

Bilanțurile zilnice tot mai scăzute se revăd inclusiv în rapoartele privind incidența COVID-19 pe localități. Conform ultimului raport remis,...
spot_img

PROIECTUL ORDINII DE ZI AL ŞEDINŢEI ORDINARE ONLINE A CONSILIULUI LOCAL al MUNICIPIULUI TURDA DIN ...

Prezentarea procesului verbal al şedinţei ordinare precedente;   Probleme ale Direcției Economice:   2.1. PROIECT DE HOTARARE privind executia bugetului pe trimestrul II 2020. - iniţiator Primarul Municipiului Turda,...
%d bloggers like this: