fbpx
spot_img

Ce a început RefleqtMedia, a desăvârșit Antena 1! 8 bebeluși morți la Ginecologie 1 Cluj Napoca!

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

În cursul dimineții de ieri, RefleqtMedia publica articolul despre cei 4 bebeluși uciși de infecții nosocomiale, la Ginecologie 1 Cluj Napoca.

Trei ore mai târziu, Doru Danciu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj, ne trimitea următoarea „mizerie”:

„Către
Redacția REFLEQT MEDIA
-în atenția domnului Ovidiu Bucur-


In urma apariției articolului ”Anchetă internă, la Ginecologie 1, după ce 4 bebeluși au murit, cu infecții nosocomiale “, pentru o informare corectă a opiniei publice, vă comunicăm că informațiile din articol sunt false.


Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca își exprimă nemulțumirea cu privire la vehicularea în spațiul public a unor informații rezultate dintr-o documentare de presă făcută sumar și vă solicită să eliminați acest articol de pe portalul de știri RefleqtMedia.

Biroul Comunicare, Relații Publice și Secretariat”

Ei bine, problema celor de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj a fost că, pe firul poveștii lansate de RefleqtMedia a intrat unul dintre cei mai profesioniști jurnaliști clujeni, colegul nostru, Alex Prunean, de la ANTENA 1!

Acesta a luat legătura cu mai mulți părinți ai căror copii au murit în condiții suspecte, la Ginecologie 1.

„Copilul a primit antibiotice după…ureche. Asta pentru că spitalul nu a avut recipiente în care să ia probe de sânge. Scrisoarea medicală a fetiţei confirmă informaţia negru pe alb. Culmea, copila s-a născut la Bistriţa şi, cum era prematură, părinţii au vrut să aibă cele mai bune îngrijiri medicale. Aşa că au cerut să fie transferată la Cluj-Napoca. 

Reporter: V-au spus vreun moment că a murit din cauza acelei bacterii, că se fac vinovaţi de aşa ceva?

Tatăl fetei: Nu, nu. Nu ni s-a spus absolut deloc. 

La o săptămână distanţă, a murit şi Emanuel

Emanuel, băiatul familiei Cical s-a născut tot prematur, după ce mama a fost diagnosticată cu COVID şi a suferit o hemoragie. Câteva zile, cei doi copii au fost izolaţi împreună într-o sală de Terapie Intensivă. 

Oana Cical, mama lui Emanuel: Dacă copilul meu n-a avut nicio bacterie aşa cum susţine spitalul, de ce m-au izolat cu fetiţa confirmată şi de ce a fost tratat cu o mulţime de antibotice care se dau pentru infecţii bacteriene severe, de ce? 

Micuţul Elias a murit în acelaşi spital la o săptămână de la naştere

Şi familia Todaşcă şi-a pierdut copilul la o săptămână de la naştere în acelaşi spital. În fişa medicală a lui Elias scrie că a luat bacteria e-coli de la mamă. Femeia susţine că atunci când s-a internat nu avea bacteria, ci a luat-o din spital. 

Din cauza bacteriei, mama a făcut febră, starea i s-a agravat şi Elias a venit pe lume prematur. ”, sunt doar câteva dintre informațiile BULVERSANTE prezentate de părinții bebelușilor morți pentru Antena 1

Între timp, autoritățile tac, DSP Cluj nu vorbește cu presa, Ministerul Sănătății încearcă o mușamalizare, iar Doru Danciu, purtătorul de cuvânt al spitalului spune că … PĂRINȚII SUNT DE VINĂ PENTRU MOARTEA BEBELUȘILOR!

Dorel Danciu, purtător de cuvânt spital: Eu ştiu că ar găsi un ţap ispăşitor. Principalul vinovat e doamna…şi mediul. Domnul Cicală de ce nu şi-a protejat familia?

 

În curând, RefleqtMedia va publica informații despre alte persoane decedate, la alt spital, în condiții și mai suspecte! Tot despre o mușamalizare e cazul și acolo! 

spot_img
spot_img
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Ziua Mondială a Apei, sărbătorită la Colegiul Tehnic „Victor Ungureanu”

„Apă, tu eşti nu numai necesară vieţii, ci eşti însăşi viaţa; eşti bogăţia fără seamăn pe Pământ, tu...

Cetățenii cartierului Șarât vor avea un parc spectaculos

👷🏻Deoarece vremea de afară o permite, echipele Companiei de Salubritate au reluat lucrul la primul parc al cartierului...

Intervenție antitero ACUM la Cluj

Mai multe dube de poliție și trupe antitero au fost văzute de jurnaliștii clujeni la intersecția străzilor Regele...
%d bloggers like this: