fbpx
spot_img
spot_img

Bătrân de 86 de ani a provocat un accident la Vâlcele, după ce a trecut pe „dublă continuă”

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -

Un fapt intens dezbătut, atât în România, cât și înafara hotarelor țării tratează capacitatea persoanelor de a șofa, după o anumită vârstă. Ei bine, exemplul de față tinde să dea dreptate celor care le contestă abilitățile bătrânilor.

- Advertisement -
- Advertisement -

În această după-amiază, în localitatea Vâlcele, din județul Cluj, s-a produs un accident rutier, care putea avea urmări tragice.

Un „tătăic” în vârstă de 86 de ani, din județul Mureș, a ieșit din stația Lukoil din Vâlcele și, trecând peste linia dublă continuă, în tentativa de deplasare către Turda, s-a izbit violent de un alt autoturism, care circula regulamentar.

„Accident rutier produs pe DN 1E60, în localitatea Vâlcele, două autoturisme implicate.

Un conducător auto în vârstă de 86 de ani, din județul Mureș, la ieșirea dintr-o stație de carburanți, intenționând a se deplasa înspre Turda a intrat în coliziune cu autoturismul condus de o tânără în vârstă de 28 de ani, din municipiul Blaj, din direcția Turda înspre Cluj-Napoca.


În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto și a unei pasagere care se afla în același autoturism, o femeie în vârstă de 84 de ani.


Testările cu aparatul etilotest-negative.”, transmite IPJ Cluj.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

%d bloggers like this: