web analytics
Home ANALIZĂ Vreți volei și fotbal la Câmpia Turzii? GHINION!

Vreți volei și fotbal la Câmpia Turzii? GHINION!

- Publicitate -

Ceea ce se preconiza încă din campania electorală se întâmplă acum, iar CSM Câmpia Turzii este pe cale să devină istorie.

După ce RefleqtMedia a dezvăluit faptul că echipa de fotbal a CSM Câmpia Turzii nu s-a înscris în Liga a IV-a, iată că o altă bombă iese la suprafață.

Eugen Pop, cel mai înfocat fan al voleiului local, a dezvăluit ceea ce nimeni nu bănuia: CSM Câmpia Turzii se retrage din Liga Națională de Volei, iar clubul urmează să se desființeze.

“SUPORTERII ȘI IUBITORII VOLEIULUI DIN CÂMPIA TURZII….MERITĂ ȘI EI O EXPLICAȚIE”!!!După ce timp de două sezoane(2018-2019 și 2019-2020)am avut echipă de volei masculin pe prima scenă voleibalistică din România,dar și prin faptul că ne-am caștigat dreptul pe teren să fim și in ediția 2020-2021,tot acolo…….”SURPRIZĂ”,se pare că alți au decis soarta acestei echipe.Din sursele pe care le avem,am aflat că echipa va fi RETRASĂ din campionat,iar ulterior DESFIINȚATĂ,”FĂRĂ REMUȘCĂRI”.Din câte se pare în Câmpia Turzii,nu se mai dorește să se facă sport,nu decidem noi,suntem fără putere….dar atunci “CEI CARE” hotărâți aceste lucruri iesiți în față si spuneți-le iubitorilor acestui sport dar și a sportului în general,să știe adevărul.Echipa de volei masculin CSM CÂMPIA TURZII,un vis frumos…doar noi cei câțiva din jurul ei știm cu ce sacrificii s-a ajuns până în prima ligă,am suferit între noi,nu ne-am plâns…..jucători de mare caracter care au jucat fără să fie…….un campionat intreg.Pe voi cei pe care nu vă interesează,noi nu am avut weekend-uri petrecute cu familiile ca și alții,am fost pe drumuri indiferent de anotimp……..dar,nu este păcat, am făcut-o din pasiune,am reprezentat Câmpia Turzii în România.Aici trebuie să fim corecți și să spunem că și colegii noștri de la echipa de fotbal a CSM-ului,la fel și ei au făcut aceste sacrificii….dar cu aceași răsplată.Oricât o să incercați să distrugeți sportul……pe noi nu veți reuși,pentru că pasiunea și dăruirea noastră pentru sport este mult mai puternică decât o înteleg unele persoane.Sportul ne-a educat,ne-a dăruit sănătate……..iar rezultatele au venit….NU CĂUTĂM “VINOVATII”,nu ne interesează,dacă sunt,altcineva va trebuii să ii judece,nu noi……..NOI ne-am dorit doar să avem stabilitate,continuitate si să reușim să aducem sportul din Câmpia Turzii,acolo unde îi este locul.Doar atât vreau să mai menționez,nu o să dau nume,deoarece nu este important acest lucru……..”VĂ MULȚUMESC,AȚI FOST ADMIRABILI”,voi toți cei care ați făcut parte din cadrul echipei de volei masculin CSM CÂMPIA TURZII,atât în campionatul județean, divizia secundă(A2) cât si în prima ligă(A1),dar și vouă minunațiilor “SUPORTERI”,ai echipei,care ați fost alături de noi la toate meciurile și ne-ați susținut necondiționat.Cu părere de rău,această pagină își va înceta activitatea!!!”, a scris Eugen Pop pe pagina lui de facebook – CSM Câmpia Turzii Volei Team.

Ei bine, toate aceste lucruri se întâmplă cu un scop.

Așa cum tot RefleqtMedia dezvăluia în urmă cu aproximativ 2 ani, statutul CSM Câmpia Turzii este atât de alambicat, încât finanțările sunt aproape imposibile.

La toate acestea se adaugă faptul că acest club a fost manageriat destul de deficitar de către Viorel Crișan, un om cu suflet mare, care iubește sportul, DAR care a trebuit să se descurce FĂRĂ contabil, FĂRĂ un manager profesionist și FĂRĂ RESURSE REALE!

De la obțineri de finanțări în baza legii 350/2003, la contracte de finanțare per an competițional, dar care și-au dovedit nefezabilitatea în această perioadă de pandemie, clubul a ajuns într-o situație de … boală lungă, moarte sigură.

Astfel, surse de maximă încredere ne-au confirmat că primarul, Dorin Nicolae LOJIGAN, are curajul să facă un lucru pe care nu mulți și l-ar fi asumat: O PAUZĂ COMPETIȚIONALĂ DE 1 AN.

Astfel, probabil că CSM se va desființa, însă administrația publică locală va înființa UN CLUB LOCAL ADEVĂRAT, ÎN CARE UAT MUNICIPIUL CÂMPIA TURZII SĂ FIE ASOCIAT 100% ȘI LA CARE ADMINISTRAȚIA LOCALĂ SĂ DEȚINĂ TOATE PÂRGHIILE ATÂT PRIVIND FINANȚAREA, CÂT ȘI PRIVIND MANAGEMENTUL!

Ei bine, AȘA DA! Așa sportul local va funcționa, chiar și cu o pauză de un an și cu reînscrierea echipelor sportive în ligile inferioare ale federațiilor.

Este un rău, dar un rău necesar, care – în final – ar putea aduce și succes financiar, și sportiv, la Câmpia Turzii.

Desigur, dacă la cârma noului club, înființat de Primărie, vor ajunge circari, al căror singur atuu este carnetul de partid, atunci nici acel club nu va fi de bun augur!

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -