web analytics
Home ANALIZĂ Partidul Micilor Politruci aplică tactica „n-am, dă-mi tu!”

Partidul Micilor Politruci aplică tactica „n-am, dă-mi tu!”

- Publicitate -

În ultimul sondaj realizat de IRES și comandat de PSD Cluj, care a avut ca „topic” intenția de vot pe Municipiul Turda, Adrian Nap, președintele PMP Turda este creditat cu 5% intenție de vot.

Lucian Nemeș, viceprimarul onorific și inutil al Turzii și omul care, în proporție de 90% va candida la Primărie din partea PMP, este creditat cu 6% intenție de vot.

Astfel, în mare disperare de cauză, Partidul Micilor Politruci (PMP) s-a apucat să-și aroge merite pentru lucruri pe care nu le-au făcut, nu le-au inițiat, ci … doar le-au votat.

Într-o mișcare disperată, în cursul serii de ieri, PMP a lansat o „guguloaie” denumită „Ce a făcut PMP pentru cetățenii Turzii”

Iată ce scrie echipa de comunicare a PMP-ului: „Ce a realizat PMP Turda pentru cetățenii turdeni:
• Scăderea impozitelor locale
Am fost primul partid din Turda care a avut în program, în anul 2016, scăderea impozitelor pe proprietate pentru persoanele fizice cu 20%, iar apoi am reușit să le reducem (deocamdată 10%, pentru că nu avem o majoritate în Consiliul Local).
• Anularea Zilelor Municipiului Turda (dacă se vor relua, vom susține schimbarea locației)
Am fost primii care am solicitat anularea ZMT și direcționarea banilor pentru susținerea Spitalului Turda. Propunerea PMP Turda a fost adoptată de Consiliul Local.
• Am votat proiectele care asigură dezvoltarea Turzii
Am votat proiectele europene cu investiții în domeniul mobilității urbane (autobuze electrice, asfaltări de străzi), dar și susținerea financiară de la bugetul local pentru asfaltarea unor străzi din diverse cartiere. De asemenea, am votat și finanțarea proiectelor propuse de cetățeni, cu finanțare de la bugetul local, prin programul Turda Decide.
• Am propus transport gratuit pentru elevi
După ce PMP Turda a propus acordarea de gratuitate 100% pentru elevi, la începutul acestui an, pe transportul public, acest lucru se aplică în Turda începând cu 1 iulie 2020.
• Consilierii PMP, reprezentanții cetățenilor
Consilierii PMP Turda au o legătură foarte bună cu cetățenii localității și transmit problemele sesizate de aceștia executivului turdean, solicitând rezolvarea lor. Astfel, multe dintre problemele sesizate s-au rezolvat.
• Camere video pentru prevenirea faptelor antisociale
În martie 2016, am fost primul partid care a propus alocarea de bani pentru montarea de camere pentru supraveghere, pentru prevenirea aruncării haotice a deșeurilor, dar și pentru prevenirea faptelor antisociale. În prezent, în multe zone sunt montate camere.

Iar acum, haideți să le demontăm lauda ieftină:

  • Scăderea impozitelor locale – în data de 20 decembrie 2016, Consiliul Localal Municipiului Turda a aprobat proiectul de hotărâre privind aprobarea impozitelor și taxelor locale aferente anului 2017. „Luând în dezbatere proiectul de hotărâre privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale, precum şi a taxelor speciale pe anul 2017, elaborat din initiativa primarului municipiului Turda, domnul Cristian Octavian Matei” – se arată în hotărârea care este publică, pe site-ul Primăriei Turda. Deci … unde a propus PMP Turda să se scadă impozitele și taxele locale? Aaaaa, că au dat comunicate sterile, fără niciun echivalent scriptic oficial … asta e altă mâncare de pește. Dar, pentru cine nu știe, Cristian Octavian Matei – primarul Turzii – a propus SCĂDEREA TAXELOR ȘI IMPOZITELOR LOCALE.
  • Anularea ZMT – În august 2019, după ZMT, PMP Turda a remis un comunicat de presă în care spuneau – cu emfază – că odată ce vor ajunge „la butoane” vor muta ZMT în Centrul Turzii. Atât … nimic despre anulare… nimic despre spital … nimic despre nimic. Ei bine, în 2 aprilie 2020, pe fondul agravării situației medico-epidemiologice din România, primarul Cristian Octavian Matei a inițiat un proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local de venituri și cheltuieli al Municipiului Turda. Prin acel proiect s-au anulat și Zilele Turzii și s-au alocat și fonduri suplimentare la Spital. Deci … GARGARA PMP CONTINUĂ!
  • Au votat proiectele care asigură dezvoltarea Turzii … păi, nene, când alții CREEAZĂ, SCRIU, DUC LA BUCUREȘTI, OBȚIN FINANȚARE … faptul că tu votezi este … cam ca o flegmă-n lac. Proiectele de dezvoltare ale Turzii, de la Planul de Mobilitate Urbană Durabilă, la reabilitarea Castrului Roman, reabilitarea Parcului Obeliscului, reabilitările de străzi, alocările bugetare din PNDL, TOATE sunt atributul Primarului și al echipei de implementare din Primăria Turda, nicidecum al vreunui partid oportunist, așa cum este Partidul Micilor Politruci. O ridicare din mână, comparativ cu zeci de ore de muncă, calcule și drumuri la București este … nesemnificativă. Fie vorba între noi, și fără cele 3 voturi ale PMP, proiectele Turzii erau aprobate.

 

Așadar, iată trei MINCIUNI MARI pe care PMP le-au servit, prin comunicatul de ieri, turdenilor – în speranța că vor scoate, la alegerile de peste 2 luni, ceva mai mult decât … 5%.

Și … pentru că tot vorbim despre REALIZĂRILE PMP Turda, haideți să vorbim despre REALIZĂRILE PMP TURDA.

În primul rând, principala realizare a PMP Turda a fost angajarea lui Dan Nap, fratele președintelui PMP, Adrian Nap … la Administrarea Patrimoniului Imobiliar SRL unde gurile rele spun că s-a angajat în mai multe certuri cu colegii, pe unii amenințându-i chiar cu moartea.

Restul … este așa cum a fost PMP în ultimii 4 ani … gargară multă, fapte puține!

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -