web analytics
Home ANALIZĂ EXCLUSIV: Municipiul Turda - exemplu de reziliență și biosecuritate în context pandemic!

EXCLUSIV: Municipiul Turda – exemplu de reziliență și biosecuritate în context pandemic!

- Publicitate -

Municipiul Turda este singurul din județul Cluj care menține o rată de infectare sub 6/1000 de locuitori.

Conform ultimelor informații primite de RefleqtMedia rata de incidență a cazurilor covid-19 fără focare, din municipiul coordonat de Cristian Octavian Matei este de 5.88/1000 de locuitori. 

Astfel, fără focare, Turda are 327 de cazuri active de Covid-19, ceea ce este excelent, la o populație rezidentă de 55.259 de locuitori.

De altfel, edilul orașului a dat mai multe informații cu privire la măsurile de reziliență și securitate pandemică, în cadrul unui interviu acordat pentru site-ul nostru de știri.

Noi acționăm zilnic in acest sens, circular, aplicând masuri acolo unde situația o impune de cea mai mare urgentă. Nu vom sta cu mâna in sân nici in continuare, nu așteptam ca nr cazurilor sa creasca, facem tot posibilul sa ținem cifra de incidența la nivelul cel mai scăzut. Nu voi exemplifica tipul de masuri care se vor lua, in schimb precizez ca am aplicat in toată perioada pandemiei foarte multe masuri complementare, care au avut rezultate benefice; astfel afirm ca vom aplica măsurile cele mai adecvate pentru fiecare tip de acțiune care se impune.”, a precizat Cristian Matei, în interviul acordat site-ului nostru.

Cât privește rata de incidență și evoluția numărului de cazuri la Câmpia Turzii… vom prezenta un articol în cursul după-amiezii de astăzi!

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -