web analytics
Home ANALIZĂ Cea mai proastă campanie de P.R. EVER!

Cea mai proastă campanie de P.R. EVER!

- Publicitate -

Intr-o luna in care, la Cluj, un copil este ucis de tatal sau pentru ca Politia IGNORA apelul disperat al mamei, iar biroul de presa transmite informatii insuficiente si lapidare despre copil, intr-o luna in care, la Bucuresti, interlopii se taie intre ei cu sabii si topoare, intr-o luna in care doi interlopi propusi pentru arestare o taie peste granita si intr-o luna in care, la Murgeni, triburile de “mohicani” se taie, in strada, ziua in amiaza mare, ministrul Vela posteaza cea mai retardata poza ever.

Vorbim de acelasi ministru din ordinul caruia seful IPJ Cluj a fost trimis la Gorj si inlocuit un un repetent intr-ale actiunilor de risc maxim.

Vorbim de acelasi ministru care a coordonat starea de urgenta si, mai ales, amenzile considerate  NECONSTITUTIONALE.

In aceste conditii sa vii si sa pui asa fotografie pe facebook si sa ne spui noua că ești cu ochii pe noi, este o mare stupizenie.

Nu pe noi, oamenii de rând, plătitori de taxe, trebuie să fie cu ochii marele (Mani)Vela, ci pe șefii de BCCO din Cluj care șantajează oameni de afaceri.

Totodată, ne întrebăm, oare domnul Vela de ce nu este cu ochii pe subalternii săi despre care au apărut înregistrări telefonice în care afirmă că „vor relua achiziția până va câștiga cine trebuie”?

Ceea ce Marcel Vela nu intelege este că nici el, ca om și nici Ministerul de Interne, ca structură, nu sunt de încredere și astfel de tipuri de campanii „sunt cu ochii pe voi” nu fac decât să le-aducă mai multe rele, decât bune.

Dar … îl lăsăm pe Vela să fie „cu ochii pe noi”, în timp ce cei de sub el sunt cu ochii pe cașcaval 🙂 

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -