În urmă cu două zile, echipa de la Urcarn a publicat faptul că lansează noi sortimente proprii de cremvurști și cârnați polonezi.
„Prezentăm cu mândrie noile noastre produse marca Urcan Bătrânu’: crenvurștii de porc, crenvurștii de vițel și Cârnații polonezi, făcuți exclusiv din carne de cea mai înaltă calitate!
Crenvurștii noștri și Cârnații polonezi sunt realizați după o rețetă străveche.
Fă din mesele tale momente de bucurie și preparate sănătoase cu noile noastre produse 100% din carne.
“Carnea și mezelurile în care puteți avea încredere!””, era mesajul promovat de Urcarn.
Ei bine, nu puteam să nu facem o „probă” cu noile produse, mai ales că Urcarn este carmangeria care tinde să respecte, cu sfințenie, vechile rețete de carne și mezeluri.
Pe de altă parte, afumăturile familiei Urcan nu se deosebesc cu absolut nimic de afumăturile de casă, făcute de mamele și bunicile noastre, an de an.
Astfel, am pus mâinile pe portofele și ne-am dus la Câmpia Turzii, pe Republicii, la Urcarn.
Doamnelor și domnilor, dragi cititori, nu vom descrie în amănunt cât sunt de delicioase noile produse ale celor de la Urcarn, ca să nu facem inundație de „bale”, dar vă spunem doar atât: cremvurști și cârnați polonezi mai curați decât la Urcarn nu sunt nicăieri pe piață … și noi știm, am „testat” mezeluri din Mărginimea Sibiului, până în Londra, Grecia, Ungaria și Austria. Nicăieri nu sunt mai bune ca la Urcarn!












