web analytics
Home Advertorial URSAN AGRO iti asigura livrarea pentru toate gamele de produse: cereale, furaje...

URSAN AGRO iti asigura livrarea pentru toate gamele de produse: cereale, furaje si petshop!

- Publicitate -

Magazinul din Campia Turzii, URSAN AGRO pune la dispozitia clientilor cereale, furaje, concentrate, seminte legume, seminte flori, arpagic si diverse produse din gama petshop distinate animalelor de companie.

 

Din gama cerealelor fac parte porumbul, grauul, floarea soarelui, orzul, pasatul, faina furajera, tarate de grau, sroturi si altele, toate acestea fiind din recolta 2020, ambalate in saci de 20, 25 si 30kg.

Furajele si concentratele disponibile sunt destinate atat puilor, porcilor, gainilor ouatoare, curcilor, mieilor cat si iepurilor si in proportie de 95% sunt disponibile imediat direct din stoc. Pe langa gama de furaje si concentrate, URSAN AGRO isi completeaza portofoliul cu diverse vitamine, suplimente si alte accesorii pentru animalele din curtea dumneavoastra, printre care se pot numara calciu furajer, vitaminizat, cu drojdie de bere/aromatizat, stimulent pentru gaini ouatoare, adapatori si multe altele.

Gama petshop, este destinata atat cainilor si pisicilor, cat si rozatoarelor. Printre produsele disponibile se numara hrana uscata, hrana umeda sub forma de conserve si plicuri, accesorii, jucarii, sampoane si multe altele.

De asemenea, incepand cu luna ianuarie a anului 2021, puteti face comanda de pui de la o zi pana la 30 de zile in functie de preferintele pe care le aveti, prima luna de livrare fiind februarie!

Astfel, URSAN AGRO va asteapta in locatia de pe strada Spicului nr 2, cartier Sarat, Campia Turzii sau pentru comenzi la numarul de pe telefon 0725165325.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii