fbpx
HomeAdvertorialAvram Gal le deschide piața din România investitorilor arabi din Dubai
spot_img
spot_img

Avram Gal le deschide piața din România investitorilor arabi din Dubai

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Avram Gal este pe punctul de a intra într-un parteneriat cu investitori arabi din Dubai, care vor să deschidă afaceri în domeniul asigurării de lucrători din străinătate pe piața din România, dar și deschiderea unor restaurante în Oradea și în Cluj.

Discuțiile s-au purtat cu Mr Shahzad Mahmood (MD FGL Dubai), Mr Roohullah Ramzan (CEO MJB GROUP Dubai) și Mr Hemat Akbar (MD SORGEX GROUP Romania).

De exemplu, Roohullah Ramzan este unul dintre cei mai influenți profesioniști din zona Orientului Mijlociu. ”Avem posibilitatea sa aducem mâna de lucru profesională pe toate domeniile de activitate, din Nepal, Pakistan, India, Bangladesh, Filipine și Africa”, a precizat Avram Gal, după discuția cu partenerii din Orientul Mijlociu. Interesul arabilor vine într-un moment în care piața din România trece printr-o criză de forță de muncă, în multe dintre sectoarele de activitate.

În anul 2019, Roohullah Ramzan a fost desemnat directorul executiv al anului, în sectorul firmelor care asigură servicii de securitate, având o experiență vastă în acest domeniu. Firma sa de securitate are mii de angajați și o cifră de afaceri anuală de zeci de milioane de dolari.

Pe partea de restaurante, se intenționează crearea unui lanț specific de restaurante de top, cu mâncăruri fine, primele localități vizate fiind Oradea și Cluj-Napoca.

Cred că atragerea unor investitori de acest calibru este de bun augur pentru România. Împreună cu partenerii mei vom încerca să punem bazele unor afaceri de succes”, a declarat Avram Gal.

Sursa: turdanews.net

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: