fbpx
HomeAdvertorialAvram Gal aduce firma franceză Bouygues Construction în Cluj pentru proiectul Transilvania...
spot_img
spot_img

Avram Gal aduce firma franceză Bouygues Construction în Cluj pentru proiectul Transilvania Smart City în valoare de un miliard de euro

spot_img
- Publicitate -
spot_img

După o serie de întâlniri și negocieri, omul de afaceri Avram Gal a reușit să aducă în Transilvania cel mai important jucător de pe piața construcțiilor din Franța, societatea Bouygues Construction.

Societatea franceză Bouygues Construction, unul din liderii mondiali în domeniul construcțiilor a dezvoltat si implementat numeroase proiecte imobiliare, atât în Europa, cât și pe toate celelalte continente.

Cu o cifră de afaceri de ordinul zecilor de miliarde de euro sunt prezenți în peste 88 de țări.

Avram Gal are funcția de consultant pentru demararea și finalizarea celui mai îndrăzneț și promițător proiect imobiliar din Cluj și anume Transilvania Smart City deținut de SDC Imobiliare și controlat de omul de afaceri Ștefan Berciu.

Astfel, Avram Gal devine unul dintre cei mai importanți consultanți în domeniu din România și întreaga Europa. Săptămâna viitoare dl. Avram Gal împreună cu dl director general pe Europa de SE Victor Ștefănescu (Bouygues Construction) vor fi prezenți la Cluj-Napoca pentru a pune bazele demarării proiectului Transilvania Smart City, un proiect în valoare de 1 miliard de euro.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: