fbpx
spot_img
HomeSPORT25 de ani de activitate pe ritm de dans, la Turda

25 de ani de activitate pe ritm de dans, la Turda

- Advertisement -

Anul 2020 pentru Clubul de Dans Sportiv Potaissa Turda înseamnă 25 de ani de activitate.
La mijlocul lunii noiembrie era programată Cupa Potaissa la dans sportiv – Ed. a 25 –a , o ediție aniversară, care, datorită pandemiei a fost anulată.


Înființat în anul 1994, afiliat la Federația Română de Dans Sportiv în anul 1995, activitatea clubului s-a desfașurat prin mai multe locații, ultima fiind astăzi și sediul clubului.


Pandemia ne-a oprit din activitatea noastră normală, cât și din cea competițională, dar am reușit să ne mobilizăm datorită părinților și sportivilor. Ne-am reluat activitatea în luna iunie, conform normelor, iar din septembrie am reînceput activitatea grupelor, dar cu număr limitat de sportivi în sală.

Dorim să mulțumim unor oameni speciali care ne-au ajutat în momentul cel mai greu din pandemie :

D-lui Primar CRISTIAN MATEI
FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE DANS SPORTIV
SALINA SA Turda
D-lui ALIN POP
D-lui DAN POP

Cât și, TUTUROR PĂRINȚILOR care au susținut financiar clubul, în momentul în care am fi putut pierde tot ce am realizat în acești 25 de ani , dar și  celor care ne-au ajutat la susținerea orelor online :

D-nei ALINA MIHON – Zumba
D-rei OANA MIRON – pregătire fizică

Celor care au sprijinit moral sportivii cu încurajările și sfaturile lor :

D-rei ANDRA PĂCURAR – Multiplă Campioană Națională Latino si Campioana Mondiala din Timișoara
D-lui RAREȘ COJOC – Multiplu Campion Național Standard din București
D-lui EMANUEL JEBELEANU – antrenor și arbitru internațional, Timișoara
D-lui VASILE CONSTANTIN – antrenor și arbitru internațional, București

De asemenea, tuturor părinților și sportivilor, care nu au uitat de dans în cele mai grele momente și au continuat să practice dansul chiar și de la distanță.

Tuturor celor care de-a lungul anilor au fost alături de noi, chiar și pentru o scurtă perioadă de timp, Presei locale, Sponsorilor, prietenilor, Instituțiilor de învățământ, cât și colaboratorilor noștri, cărora nu le vom da numele pentru a nu uita pe cineva și pentru că știm că toți cei care au contribuit la dezvoltarea clubului au facut-o din inimă.

La mulți ani ! Tuturor celor care ne-au trecut pragul de-a lungul anilor și le urăm multă sănătate și să ne revedem cu bine !

LA MULȚI ANI – CLUBUL de DANS SPORTIV POTAISSA TURDA !

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Accident la Luncani

0
Circulatia intre Luncani si Gligoresti este blocata din cauza unui accident rutier. Din cate se pare, soferul unui camion ar fi pierdut controlul volanului si...

Comentarii

%d bloggers like this: