web analytics
Home ANALIZĂ Care sunt adevăratele șanse ale lui Avram Gal de a fi deputat?

Care sunt adevăratele șanse ale lui Avram Gal de a fi deputat?

- Publicitate -

Avram Gal este candidatul ALDE care a opținut cel mai mare scor politic, din județul Cluj, la alegerile locale din 27 septembrie.

În mod normal, acest lucru i-ar conferi prima poziție pe listele ALDE Cluj, la alegerile parlamentare.

Singura problemă a ghirișeanului este că, la nivel de județ Cluj, ALDE este INEXISTENT. Practic, singura organizație înafară de cea din Câmpia Turzii care ar avea cu ce se lăuda este cea din comuna Săcuieu, unde au pus primarul.

Așadar, dacă ar candida pe listele ALDE Cluj, Avram Gal poate să fie pe locul 1 pe listă, că tot nu va prinde Camera Deputaților, pentru simplul fapt că ALDE nu ia niciun parlamentar la Cluj.

Totuși, președintelui ALDE Câmpia Turzii îi revine și prima poziție pe DIASPORA, deoarece este și președinte ALDE DIASPORA, însă lucrurile nu sunt ușoare nici acolo.

Motivul este foarte simplu și este compus din doi factori:

  1. DIASPORA percepe ALDE ca fiind partidul lui Tăriceanu, care a fost alături de PSD în momentele cele mai jegoase ale social-democraților, când au făcut tot posibilul și au batjocorit legea și justiția pentru a-l scăpa pe Dragnea de pușcărie.
  2. DIASPORA are propriul său partid, pe care-l cheamă Partidul Diaspora Unită și care, în decembrie va intra în parlament.

Prin urmare, în lipsa unei candidaturi comune PSD+ALDE care să-i dea un loc eligibil lui Avram Gal, șansele sale de a fi parlamentar sunt egale cu 0. N-o spunem noi, o spun statisticile!

- Advertisement -
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,500FansLike
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

Nu e bine! Județul Cluj are CEA MAI MARE RATĂ DE INCIDENȚĂ COVID-19 din România!

Inevitabilul s-a produs, iar astăzi județul Cluj a atins cea mai mare rată de incidență a cazurilor Covid-19 din România.

Daghemana Câmpia Turzii ANGAJEAZĂ!

Magazinul alimentar, Daghemana Câmpia Turzii, angajează VÂNZĂTOARE! Se oferă: salariu atractiv condiții sigure de lucru contract pe perioadă NEDETERMINATĂ Relații la telefon: 0722246231

Angajare la Transilvania Impact Import Export

Transilvania Impact Import Export angajeaza sofer profesionist cat B+E pentru pompa de beton stationara. Mai multe detalii la numarul de telefon 0720.600.620 CV se pot depune la...

Daghemana ANGAJEAZA!!!

SC Daghemana Com SRL angajeaza! Se cauta sofer, categoria D, cu ATESTAT! INFO LA TELEFON: 0722246231

Ultimele știri

Nu e bine! Județul Cluj are CEA MAI MARE RATĂ DE INCIDENȚĂ COVID-19 din România!

Inevitabilul s-a produs, iar astăzi județul Cluj a atins cea mai mare rată de incidență a cazurilor Covid-19 din România.

Asociația Pro Infrastructură trage un semnal de alarmă în ceea ce privește Autostrada Chețani-Câmpia Turzii

În urmă cu doar 5 minute, Asociația Pro Infrastructură a remis un comunicat de presă prin intermediul căruia trage un semnal de...

La Turda încep pregătirile pentru rețeaua de transport urban și periurban pe cablu

https://www.facebook.com/MateiCristianOctavian/videos/3737694596250003/ Pornind de la faptul că Turda este singurul oraș din România cu transport public de călători utilizând...

EXCLUSIV: Iată SECRETUL ținerii sub control a situației Covid-19

În condițiile în care Turda a rămas singura aglomerare urbană din județul Cluj capabilă să țină sub control pandemia de Covid-19, RefleqtMedia...

Restricții în Târgul Săptămânal de la Câmpia Turzii, în contextul pandemiei Covid-19

 Întrunit astăzi, Comitetul Local pentru Situații de Urgență din Câmpia Turzii a adoptat o hotărâre care include unele restricții privind funcționalitatea Târgului...
- Advertisement -