web analytics
Home OPINIE Editorial Bine-ați venit în infern!

Bine-ați venit în infern!

- Publicitate -

Acum 4 ani, când Andrei Suciu reușea performanța de a fi foarte aproape de Cristian Matei, la finalul alegerilor locale, multă lume îl creditau pe actualul lider userist drept imaginea opoziției de la Turda.

Totuși, anii au trecut, iar liderul opoziției s-a erodat masiv, în timp ce Cristian Matei aproape și-a dublat voturile, comparativ cu anul 2016.

În acești patru ani, actualii useriști, Andrei Suciu, Adrian Teban și Gabriela Blăniță, au avut un gând comun – faptul că nu sunt de acord cu felul în care se face administrație publică la Turda. Astfel au ajuns să se ralieze toți sub sigla USR-ului, devenind consilieri locali.

Ei bine, spartanii spuneau că doar prin focul luptei copilul devine adult, astfel că în următorii 4 ani, cei 3 consilieri ai USR Turda beneficiază de o șansă cum, până astăzi, n-au avut – anume aceea de a „deveni adulți” din punct de vedere al politicii și al administrației publice locale.

Spunem asta deoarece, contrar părerilor generale ale USR-ului, NU ESTE DE AJUNS doar să stai pe margine și să spui că nu e OK ce se întâmplă … trebuie să fii acolo, în infern, în focul luptei, acolo unde se iau deciziile.

În urmă cu 4 ani, spuneam că Andrei Suciu poate fi omul alături de care se va concentra întregul suflu al nemulțumiților din Turda … DACĂ știe să-și gestioneze valul de susținere pe care-l avea la momentul respectiv.

Ei bine, realitatea votului de duminică ne-a demonstrat că Andrei Suciu a adoptat o strategie care nu tocmai i-a atras simpatizanți  ba chiar i-a făcut pe unii dintre aliații săi să se distanțeze (vezi cazul Daniel Doboș).

Ceea ce partidele de opoziție, in general nu înțeleg este că nu-i de ajuns să urli, precum câinele la Lună, sperând că și alții care au chef de urlat să ți se alăture.

Nu, ca partid de opoziție trebuie să îți crești electoratul, să discuți cu el, să-i dai motive să te placă, să organizezi evenimente și să faci aceste lucruri cu o frecvență constantă, nu doar în anul de campanie.

USR Turda este la început, iar cei trei consilieri locali ai partidului abia acum vor înțelege cum se joacă acest joc. Abia acum vor înțelege (dacă au inteligența necesară) ca nici populismul, nici demagogia nu prind la Turda – lucru pe care PMP l-a înțeles mult prea târziu, luându-și o chelfăneală serioasă.

USR este, la nivel național, a treia forță politică a țării, însă așa cum, de-a lungul anilor, au demonstrat-o atâtea partide, fără o strategie clară și LUUUUUNGĂ, acest statut nu înseamnă nimic!

La final, un sfat prietenesc: dacă vreți, într-adevăr, să însemnați ceva mai mult decât un alt partid politic, nu vă mai certați cu presa. Nu vă mai vărsați asupra noastră frustrările față de altcineva. Noi suntem jurnaliști, deci formatori de opinie, iar tastele noastre pot formula și cuvinte frumoase, și săgeți otrăvite!

- Advertisement -
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,500FansLike
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

Nu e bine! Județul Cluj are CEA MAI MARE RATĂ DE INCIDENȚĂ COVID-19 din România!

Inevitabilul s-a produs, iar astăzi județul Cluj a atins cea mai mare rată de incidență a cazurilor Covid-19 din România.

Daghemana Câmpia Turzii ANGAJEAZĂ!

Magazinul alimentar, Daghemana Câmpia Turzii, angajează VÂNZĂTOARE! Se oferă: salariu atractiv condiții sigure de lucru contract pe perioadă NEDETERMINATĂ Relații la telefon: 0722246231

Angajare la Transilvania Impact Import Export

Transilvania Impact Import Export angajeaza sofer profesionist cat B+E pentru pompa de beton stationara. Mai multe detalii la numarul de telefon 0720.600.620 CV se pot depune la...

Daghemana ANGAJEAZA!!!

SC Daghemana Com SRL angajeaza! Se cauta sofer, categoria D, cu ATESTAT! INFO LA TELEFON: 0722246231

Ultimele știri

Nu e bine! Județul Cluj are CEA MAI MARE RATĂ DE INCIDENȚĂ COVID-19 din România!

Inevitabilul s-a produs, iar astăzi județul Cluj a atins cea mai mare rată de incidență a cazurilor Covid-19 din România.

Asociația Pro Infrastructură trage un semnal de alarmă în ceea ce privește Autostrada Chețani-Câmpia Turzii

În urmă cu doar 5 minute, Asociația Pro Infrastructură a remis un comunicat de presă prin intermediul căruia trage un semnal de...

La Turda încep pregătirile pentru rețeaua de transport urban și periurban pe cablu

https://www.facebook.com/MateiCristianOctavian/videos/3737694596250003/ Pornind de la faptul că Turda este singurul oraș din România cu transport public de călători utilizând...

EXCLUSIV: Iată SECRETUL ținerii sub control a situației Covid-19

În condițiile în care Turda a rămas singura aglomerare urbană din județul Cluj capabilă să țină sub control pandemia de Covid-19, RefleqtMedia...

Restricții în Târgul Săptămânal de la Câmpia Turzii, în contextul pandemiei Covid-19

 Întrunit astăzi, Comitetul Local pentru Situații de Urgență din Câmpia Turzii a adoptat o hotărâre care include unele restricții privind funcționalitatea Târgului...
- Advertisement -