web analytics
Home ANALIZĂ Se impune o resetare a USR PLUS Câmpia Turzii?

Se impune o resetare a USR PLUS Câmpia Turzii?

- Publicitate -

Rezultatul de infarct înregistrat la alegerile locale, coroborat cu strategia disgrațioasă la care a apelat echipa Gavrilă Mureșan – Daniela Dolha – Flaviu Bota au adus organizația USR PLUS în situația de a nu intra în Consiliul Local Câmpia Turzii.

Practic, deși s-au chinuit din răsputeri să murdărească echipa PNL, dar și presa locală, în realitate – USR PLUS Câmpia Turzii n-a avut nici program politic, nici atitudine și nici o strategie demnă de o echipă a reformării.

În aceste condiții, având în vedere faptul că USR PLUS are NEVOIE de echipe puternice în teritoriu, ca de oxigen, atât pentru bătălia politică din decembrie, dar mai ales pentru următorii 4 ani, în care sunt OBLIGAȚI să se sedimenteze drept a treia forță politică a României, întrebarea firească este: Se impune o resetare a USR PLUS Câmpia Turzii?

Coordonatorul PLUS, Vlad Pașca, este un tânăr carismatic, cu bun simț și mai ales, educat și la curent cu situația politico-socială din zonă.

Lângă el și oamenii fideli lui s-ar putea realătura cei trei demisionari, sau mai bine-zis, excluși în mod abuziv: Horațiu Hatos, Horațiu Mândruțiu și Mihai Popa.

Această echipă, alături, desigur de oamenii vechi ai USR-ului (Ana Maria Hopîrtean, Marian Ardelean)  pot constitui un nucleu REAL, care să facă din USR PLUS un jucător important pe piața politică de la Câmpia Turzii.

Să fim obiectivi: în 2024, USR PLUS se va lua de piept cu un PNL condus, cel mai probabil, de Sabin Ghemeș și de un PSD care va avea total alt candidat la funcția de primar, iar dacă luăm în calcul faptul că atât Avram Gal, cât și Petre Pop sunt aproape dispăruți de pe scena politică … următoarele alegeri locale se anunță foarte interesante.

Știm, gândim departe, dar după cum spunea chiar Dorin Lojigan, planurile pe termen lung și mediu aduc succes!

- Advertisement -
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,500FansLike
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

Dorin Lojigan „reîncărcat”! Primarul a luat la pas șantierele în prima zi după izolare!

Cu un corp mai silfid și plin de energie, Dorin Lojigan a luat la pas șantierele din Câmpia Turzii.

Daghemana Câmpia Turzii ANGAJEAZĂ!

Magazinul alimentar, Daghemana Câmpia Turzii, angajează VÂNZĂTOARE! Se oferă: salariu atractiv condiții sigure de lucru contract pe perioadă NEDETERMINATĂ Relații la telefon: 0722246231

Angajare la Transilvania Impact Import Export

Transilvania Impact Import Export angajeaza sofer profesionist cat B+E pentru pompa de beton stationara. Mai multe detalii la numarul de telefon 0720.600.620 CV se pot depune la...

Daghemana ANGAJEAZA!!!

SC Daghemana Com SRL angajeaza! Se cauta sofer, categoria D, cu ATESTAT! INFO LA TELEFON: 0722246231

Ultimele știri

Strada Petru Rareș din Turda, tot mai aproape de finalizare

Avansează lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere pe strada Petru Rareș. A fost așternut primul strat de...

Dorin Lojigan „reîncărcat”! Primarul a luat la pas șantierele în prima zi după izolare!

Cu un corp mai silfid și plin de energie, Dorin Lojigan a luat la pas șantierele din Câmpia Turzii.

ZIUA ARMATEI ROMÂNE OMAGIATĂ LA CÂMPIA TURZII

 Cu prilejul sărbătoririi „Zilei Armatei României - 25 octombrie 2020", Primăria Municipiului Câmpia Turzii în colaborare cu Baza 71 Aeriană „General Emanoil...

TURDA: Programul ceremonialului militar religios organizat duminică, 25 octombrie 2020, cu ocazia Zilei Armatei României

Evenimentul se va desfăşura începând cu ora 12.00, la Monumentul Eroilor din faţa Catedralei Ortodoxe din Turda şi va cuprinde următoarele momente:                                                                                       

Studiu: Purtarea măștilor ar reduce, cu peste 13.000, numărul zilnic de îmbolnăviri cu Covid-19 în România

Healthdata.org este un site care realizează estimări privind evoluția cazurilor de Covid-19 din România, dar și din alte țări de pe mapamond.
- Advertisement -