web analytics
Home Știri din zonă Tritenii de Jos Mesajul primarului ales al comunei Tritenii de Jos

Mesajul primarului ales al comunei Tritenii de Jos

- Publicitate -

Dragi locuitori ai comunei Tritenii de Jos,
Vă mulțumesc tuturor pentru spiritul civic de care ați dat dovadă prin prezența masivă la secțiile de votare, pentru rabdarea pe care ați avut-o așteptând zeci de minute la rând pentru a intra la vot în condiții speciale pentru a decide viitorul, cale pe care o vom porni pentru transformarea în bine a comunei Tritenii de Jos..


Vreau să mulțumesc atât celor care au optat pentru un viitor verde pentru comuna noastră, tuturor celor care ne-au primit cu brațele deschise, care au rezonat cu noi în această perioadă de campanie electorală, tot așa cum vreau să mulțumesc și acelora care nu au optat pentru mine sau Partidul Verde, dar care sunt convins că prin alegerea făcută și ei au privit către un acelasi viitor, mai bun, mai prosper pentru ei, pentru familiile lor și pentru întreaga comunitate.


Totodată sunt convins că, coloratura actuală a consiliului local va opri din fașă orice tentativă de derapaj administrativ, că azi sunt reprezentate în Consiliul local toate categoriile socio-profesionale care alcătuiesc comunitatea noastră, că astfel vor fi cunoscute toate problemele si nevoile cu care se confruntă concetățenii noștri.


Vreau să vă asigur că eu Dan Alexandru Iosif, voi fi același om pe care il cunoașteți dintotdeauna, devotat și dăruit întru totul pentru comunitate, pentru toți locuitorii comunei, indiferent de convingerile politice exprimate pe perioada campaniei electorale, că împreună cu Consiliul Local care a luat naștere în urma votului liber exprimat de dvs., vom căuta cele mai bune si eficiente soluții pentru toate problemele cu care se confruntă comuna noastră.


Vă mulțumesc, și Doamne ajută!

- Advertisement -
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,500FansLike
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

Dorin Lojigan „reîncărcat”! Primarul a luat la pas șantierele în prima zi după izolare!

Cu un corp mai silfid și plin de energie, Dorin Lojigan a luat la pas șantierele din Câmpia Turzii.

Daghemana Câmpia Turzii ANGAJEAZĂ!

Magazinul alimentar, Daghemana Câmpia Turzii, angajează VÂNZĂTOARE! Se oferă: salariu atractiv condiții sigure de lucru contract pe perioadă NEDETERMINATĂ Relații la telefon: 0722246231

Angajare la Transilvania Impact Import Export

Transilvania Impact Import Export angajeaza sofer profesionist cat B+E pentru pompa de beton stationara. Mai multe detalii la numarul de telefon 0720.600.620 CV se pot depune la...

Daghemana ANGAJEAZA!!!

SC Daghemana Com SRL angajeaza! Se cauta sofer, categoria D, cu ATESTAT! INFO LA TELEFON: 0722246231

Ultimele știri

Strada Petru Rareș din Turda, tot mai aproape de finalizare

Avansează lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere pe strada Petru Rareș. A fost așternut primul strat de...

Dorin Lojigan „reîncărcat”! Primarul a luat la pas șantierele în prima zi după izolare!

Cu un corp mai silfid și plin de energie, Dorin Lojigan a luat la pas șantierele din Câmpia Turzii.

ZIUA ARMATEI ROMÂNE OMAGIATĂ LA CÂMPIA TURZII

 Cu prilejul sărbătoririi „Zilei Armatei României - 25 octombrie 2020", Primăria Municipiului Câmpia Turzii în colaborare cu Baza 71 Aeriană „General Emanoil...

TURDA: Programul ceremonialului militar religios organizat duminică, 25 octombrie 2020, cu ocazia Zilei Armatei României

Evenimentul se va desfăşura începând cu ora 12.00, la Monumentul Eroilor din faţa Catedralei Ortodoxe din Turda şi va cuprinde următoarele momente:                                                                                       

Studiu: Purtarea măștilor ar reduce, cu peste 13.000, numărul zilnic de îmbolnăviri cu Covid-19 în România

Healthdata.org este un site care realizează estimări privind evoluția cazurilor de Covid-19 din România, dar și din alte țări de pe mapamond.
- Advertisement -