web analytics
Home Știri din Turda Cristian Matei - mesaj emoționant la final de campanie electorală

Cristian Matei – mesaj emoționant la final de campanie electorală

- Publicitate -
Dragi turdeni,
 
În mai puțin de 48 de ore veți decide viitorul acestui oraș. Este un moment de o importanță majoră, care trebuie tratat cu maximă responsabilitate. În ultimii 4 ani, alături de echipa mea, ne-am focusat sa punem Turda pe harta orașelor cu o administrație performantă, ne-am dorit și am reușit să excelăm, să fim un exemplu! Și așa cum vedeți, am arătat tuturor că la Turda se poate!
 
Se poate să fie atrase fonduri europene de sute de milioane de euro, se poate ca în patru ani să lucrăm mai mult ca alții în 20, se poate să fim primul oraș din România cu transport public 100% electric, se poate să fim profesioniști si să lucrăm pentru oameni!
Iar acesta este doar începutul.
 
Ultimii patru ani au fost niște ani de foc. S-a muncit enorm și ne-am concentrat pe ceea ce avem de făcut și anume să modernizăm Turda. Au fost momente frumoase, momente mai dificile, situații tensionate, multe satisfacții, dar cel mai importante sunt REZULTATELE. Iar acestea se văd. Doresc să mulțumesc în mod deosebit echipei mele, fără de care nimic nu ar fi fost posibil.
 
Această muncă de echipă ne-a adus unde suntem azi și mulțumesc tuturor pentru implicare, atât colegilor din administrația publică locală, cât și colegilor de partid, alături de care am dus o campanie electorală curată și pozitivă.
 
Vă mulțumesc tuturor pentru încredere, pentru susținere, chiar și pentru criticile care uneori ne-au făcut mai perseverenți. Vă invit să ne susțineți, să susțineți continuitatea, pentru ca Turda să își continue parcursul dezvoltării. Am demonstrat că putem, iar de acum, împreună vom fi și mai buni și mai puternici!
- Advertisement -
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,500FansLike
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

Dorin Lojigan „reîncărcat”! Primarul a luat la pas șantierele în prima zi după izolare!

Cu un corp mai silfid și plin de energie, Dorin Lojigan a luat la pas șantierele din Câmpia Turzii.

Daghemana Câmpia Turzii ANGAJEAZĂ!

Magazinul alimentar, Daghemana Câmpia Turzii, angajează VÂNZĂTOARE! Se oferă: salariu atractiv condiții sigure de lucru contract pe perioadă NEDETERMINATĂ Relații la telefon: 0722246231

Angajare la Transilvania Impact Import Export

Transilvania Impact Import Export angajeaza sofer profesionist cat B+E pentru pompa de beton stationara. Mai multe detalii la numarul de telefon 0720.600.620 CV se pot depune la...

Daghemana ANGAJEAZA!!!

SC Daghemana Com SRL angajeaza! Se cauta sofer, categoria D, cu ATESTAT! INFO LA TELEFON: 0722246231

Ultimele știri

Strada Petru Rareș din Turda, tot mai aproape de finalizare

Avansează lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere pe strada Petru Rareș. A fost așternut primul strat de...

Dorin Lojigan „reîncărcat”! Primarul a luat la pas șantierele în prima zi după izolare!

Cu un corp mai silfid și plin de energie, Dorin Lojigan a luat la pas șantierele din Câmpia Turzii.

ZIUA ARMATEI ROMÂNE OMAGIATĂ LA CÂMPIA TURZII

 Cu prilejul sărbătoririi „Zilei Armatei României - 25 octombrie 2020", Primăria Municipiului Câmpia Turzii în colaborare cu Baza 71 Aeriană „General Emanoil...

TURDA: Programul ceremonialului militar religios organizat duminică, 25 octombrie 2020, cu ocazia Zilei Armatei României

Evenimentul se va desfăşura începând cu ora 12.00, la Monumentul Eroilor din faţa Catedralei Ortodoxe din Turda şi va cuprinde următoarele momente:                                                                                       

Studiu: Purtarea măștilor ar reduce, cu peste 13.000, numărul zilnic de îmbolnăviri cu Covid-19 în România

Healthdata.org este un site care realizează estimări privind evoluția cazurilor de Covid-19 din România, dar și din alte țări de pe mapamond.
- Advertisement -