web analytics
Home FEATURED Emil Rusu: „Domnul Tise, a fost cu atat mai dezamagit cu cat...

Emil Rusu: „Domnul Tise, a fost cu atat mai dezamagit cu cat in anul 2019 s-a facut o alocare bugetara de 40000 ron cu destinatie clara – dotarea scolilor si a gradinitelor din comuna Tritenii de Jos cu sisteme de alimentare si tratare a apei , asta in vederea obtinerii autorizatiilor de functionare”

- Publicitate -
Va salut cu respect, stimati cetateni ai comunei Tritenii de Jos! Astazi, am avut deosebita onoare de al avea in mijlocul nostru pe Presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise. Alaturi de el a venit si domnul Cristian Matei, Primarul Municipiului Turda.
 
Pentru inceput, domnul Alin Tise ne-a facut o expunere de motive si ne-a explicat importanta unei administratii PNL-iste pentru comuna Tritenii de Jos. Dupa ultimele sondaje oficiale, la nivel judetean, principalele formatiuni care vor intra in componenta Consiliului judetean sunt: PNL, cu peste. 50%, PSD, UDMR si poate PMP, USR-PLUS sau PRO-ROMANIA. Ce inseamna asta?… pai foarte simplu, majoritar in Consiliul Judetean va fi PNL. Toate alocarile bugetare pentru investitii infrastructura, invatamant-cultura, sport trebuie sa treaca prin votul consilierilor judeteni, iar tu ca si Comuna, daca nu ai reprezentanti, ca sa nu mai zic reprezentanti majoritari la masa la care se face “imparteala”, ramai cu firimituri, daca mai ramai.
 
Cei care afirma sus si tare: “ca nu conteaza partidul politic in administrarea unei comune“ va vand o minciuna gogonata ambalata in niste promisiuni marete si tot ei, daca o sa ajunga primari peste 4 ani au sa stea in fata dumneavoastra cu capul plecat si au sa ridice din umeri zicand : “eu as fi facut, dar nu am primit bani de la judet”. Eu va zic asa, hai sa nu mai pierdem 4 ani degeaba!
In urmatoarea parte a vizitei ne-am deplasat la scoala din Padureni si Tritenii de Sus, pentru a prezenta starea de fapt in care se afla aceste institutii. La Padureni, nu este apa deloc la grupurile sanitare de la scoala, mobilierul, dotarile si curtea scolii arata ca si dupa razboi.
 
Domnul Tise, a fost cu atat mai dezamagit cu cat in anul 2019 s-a facut o alocare bugetara de 40000 ron cu destinatie clara – dotarea scolilor si a gradinitelor din comuna Tritenii de Jos cu sisteme de alimentare si tratare a apei , asta in vederea obtinerii autorizatiilor de functionare. Dar l-am dus la Tritenii de Sus, in centrul satului sa vada faimosa “ghereta” in care au fost bagati banii respectivi.
 
Ne-am deplasat si la scoala din Tritenii de Sus pentru ai prezenta calitatea lucrarilor de reabilitare executate de Primarie. La Tritenii de Sus, dupa cum bine vedeti, tigla a fost inlocuita doar la drum , in spate e tot tigla veche si un sistem descomplectat de captare a apei pluviale. Ne-a marturisit domnul Alin Tise, ca asa ceva nu a vazut in tot judetul Cluj, asemenea batjocura a banului public.
In concluzie, domnul Presedinte al Consiliului Judetean mi-a facut o marturisire: “Sa stii un lucru, comuna Tritenii de Jos a avut alocari bugetare foarte consistente, cu toate ca relatia cu ex-primarul nu era una tocmai buna si a beneficiat de lucrari de infrastructura (asfaltarea DJ 151C) in fata altor comune, cu primari PNL-isti, dar ce vad azi aici, ma face sa pun serios la indoiala capacitatea de gestionare a fondurilor pe care le-ati avut.”
 
Da intradevar: le-am avut…
- Advertisement -
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,500FansLike
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

Nu e bine! Județul Cluj are CEA MAI MARE RATĂ DE INCIDENȚĂ COVID-19 din România!

Inevitabilul s-a produs, iar astăzi județul Cluj a atins cea mai mare rată de incidență a cazurilor Covid-19 din România.

Daghemana Câmpia Turzii ANGAJEAZĂ!

Magazinul alimentar, Daghemana Câmpia Turzii, angajează VÂNZĂTOARE! Se oferă: salariu atractiv condiții sigure de lucru contract pe perioadă NEDETERMINATĂ Relații la telefon: 0722246231

Angajare la Transilvania Impact Import Export

Transilvania Impact Import Export angajeaza sofer profesionist cat B+E pentru pompa de beton stationara. Mai multe detalii la numarul de telefon 0720.600.620 CV se pot depune la...

Daghemana ANGAJEAZA!!!

SC Daghemana Com SRL angajeaza! Se cauta sofer, categoria D, cu ATESTAT! INFO LA TELEFON: 0722246231

Ultimele știri

Nu e bine! Județul Cluj are CEA MAI MARE RATĂ DE INCIDENȚĂ COVID-19 din România!

Inevitabilul s-a produs, iar astăzi județul Cluj a atins cea mai mare rată de incidență a cazurilor Covid-19 din România.

Asociația Pro Infrastructură trage un semnal de alarmă în ceea ce privește Autostrada Chețani-Câmpia Turzii

În urmă cu doar 5 minute, Asociația Pro Infrastructură a remis un comunicat de presă prin intermediul căruia trage un semnal de...

La Turda încep pregătirile pentru rețeaua de transport urban și periurban pe cablu

https://www.facebook.com/MateiCristianOctavian/videos/3737694596250003/ Pornind de la faptul că Turda este singurul oraș din România cu transport public de călători utilizând...

EXCLUSIV: Iată SECRETUL ținerii sub control a situației Covid-19

În condițiile în care Turda a rămas singura aglomerare urbană din județul Cluj capabilă să țină sub control pandemia de Covid-19, RefleqtMedia...

Restricții în Târgul Săptămânal de la Câmpia Turzii, în contextul pandemiei Covid-19

 Întrunit astăzi, Comitetul Local pentru Situații de Urgență din Câmpia Turzii a adoptat o hotărâre care include unele restricții privind funcționalitatea Târgului...
- Advertisement -