web analytics
Home FEATURED Un fost căpitan al CSM-ului iese la atac!

Un fost căpitan al CSM-ului iese la atac!

- Publicitate -

După toate discuțiile și tergiversările, vis-a-vis de situația financiară a CSM Câmpia Turzii, organizație care – în doar 4 ani – a trecut de la 12 secții sportive SUSȚINUTE FINANCIAR CU DATORII ȘI SALARII NEPLĂTITE DE 6 LUNI, la 2 secții sportive, SUSȚINUTE FINANCIAR, CU DATORII, un fost căpital și jucător emblematic al CSM-ului, Dănuț Ștefan, a ieșit public cu unele dezvăluiri, despre situația existentă de la club.

„” Da, clubul are datorii către anumite persoane”

” Da, clubul are probleme, datorate de pandemie”, 😂😂😂 mama ce bine am ras!
Varianta corecta: Clubul are datorii către multe persoane și clubul are probleme din 2018, nicidecum din cauza pandemiei!
 
Statutar sau nestatutar, legal sau nelegal consider ca avea o datorie morala ( cea financiara s-a evaporat) fata de toți cei care au făcut parte din CSM. Dar din ce vad e mai simplu sa se agate de orice “colac de salvare”( nu e legal, nu e Statutar, trebuie anunțat cu 20 de zile înainte).
Nu exista asa ceva, esti bărbat iesi și dai cărțile pe fata o data pentru totdeauna și cu ocazia asta le închizi și gura la mulți!
 
Am fost căpitan pt CSM în 67 de meciuri în care am marcat 62 de goluri. Au fost multe care m-au deranjat, dar parca nu asa mult ca situația care e acum. Prin toată chestia asta știu foarte bine ce se urmărește, ca doar nu îs tâmpit și nici nu am 10 ani.
 
Am făcut sacrificii sa fiu alături de echipa, am lipsit de la evenimente importante, am făcut naveta cu mașina personala de la București sa pot ajunge la meciuri, am fost trup și suflet pt echipa.
Am lipsit poate de la cel mai important meci și anume finala cupei României. Pai am lipsit pt ca eu am niște principii în viata. Multa lume m-a condamnat ca nu am jucat și ca mi-am lăsat colegii balta, însă adevărul e altul : EI M-AU LĂSAT BALTA PE MINE.
 
CÂND JOCI ÎN SEMIFINALA PE 300 DE LEI PRIMA ȘI LA FINAL AFLI CA DE FAPT A FOST O PRIMA FICTIVA, PT MINE S-A TERMINAT TOTUL. NU MAI ERA CALE DE INTORS.
 
ÎN ACELAȘI TIMP ARE ȘI VIOREL DREPTATEA LUI “IN CAMPANIE TOATĂ LUMEA SE INTERESEAZĂ DE SPORT”
 
EU NU AM VĂZUT NICIODATĂ PE NIMENI LA STADION SA VINA SA VORBEASCĂ CU ANTRENORII, CU JUCĂTORII, CU PORTARII, CU PAZNICII, CU CAINII, ERA FRUMOS DIN PARTEA LOR. ACUM STAM TOATĂ ZIUA ȘI ARUNCAM CU NOROI ȘI FACEM PROMISIUNI.
 
L-AU FILMAT PE NEA ȘTEFAN CÂND DUCEA O LADA DE BERE ÎN SALA SPORTURILOR. INCREDIBIL CE SA ÎȚI POVESTESC, NIMENI NU ȘTIA CA LUMEA DUPĂ MECI BEA O BERE. ASA S-AU AGITAT PE FACEBOOK PARCA DUCEA LADA CU MUNIȚIE DE RĂZBOI.
 
ARTICOLUL MEU NU VREAU SA AJUNGĂ SUBIECT DE CAMPANIE PT CINEVA, PT CA SINCER INDIFERENT CE PARTID O SA AJUNGĂ LA CONDUCERE SUNT CONVINS 100 % CA SPORTUL O SA FIE TOT MORT. UNII ATATEA PROMIT CA FAC DE PARCA O SA CÂȘTIGE UN MANDAT DE PRIMAR PE 40 ANI. (am deviat de la subiect)
 
ÎN ULTIMA POSTARE DE LA CSM SCRIA FRUMOS ȘI CORECT ” E VINA TUTUROR PT STAREA ÎN CARE S-A AJUNS”
 
Se vrea înființarea unui nou club. Super tare CSM a luat ființă în locul ISCT care avea datorii, acum o sa apară un alt club în locul CSM-ului care are datorii, poate acesta e ciclul vieții și nu știu eu. Apropo Viorel când a înființat CSM și a preluat echipele și antrenorii, antrenori neplătiți de 6 luni, a făcut și a achitat el salariile chiar dacă nu cred ca era obligat. Pt asta a avut respectul meu!
Multe tare as avea de scris, dar nu vreau sa va obosesc ochii și nici sa va plictisesc!
 
Va doresc un sfârșit de săptămână frumos și cel mai important, alături de familie!”, a spus Dănuț Ștefan.
 
Situația de la CSM a fost, este și va fi deplorabilă, atât timp cât nu există un plan de management performant, menit să producă stabilitate financiară la Club și, din păcate, NIMENI nu a creionat un astfel de plan de management sportiv pentru club.
- Advertisement -
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,500FansLike
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

Turdean urmărit internațional – depistat de polițiști

La data de 26 octombrie a.c., în jurul orei 11.00, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au depistat, pe raza municipiului...

Daghemana Câmpia Turzii ANGAJEAZĂ!

Magazinul alimentar, Daghemana Câmpia Turzii, angajează VÂNZĂTOARE! Se oferă: salariu atractiv condiții sigure de lucru contract pe perioadă NEDETERMINATĂ Relații la telefon: 0722246231

Angajare la Transilvania Impact Import Export

Transilvania Impact Import Export angajeaza sofer profesionist cat B+E pentru pompa de beton stationara. Mai multe detalii la numarul de telefon 0720.600.620 CV se pot depune la...

Daghemana ANGAJEAZA!!!

SC Daghemana Com SRL angajeaza! Se cauta sofer, categoria D, cu ATESTAT! INFO LA TELEFON: 0722246231

Ultimele știri

Turdean urmărit internațional – depistat de polițiști

La data de 26 octombrie a.c., în jurul orei 11.00, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au depistat, pe raza municipiului...

Nu e bine! Județul Cluj are CEA MAI MARE RATĂ DE INCIDENȚĂ COVID-19 din România!

Inevitabilul s-a produs, iar astăzi județul Cluj a atins cea mai mare rată de incidență a cazurilor Covid-19 din România.

Asociația Pro Infrastructură trage un semnal de alarmă în ceea ce privește Autostrada Chețani-Câmpia Turzii

În urmă cu doar 5 minute, Asociația Pro Infrastructură a remis un comunicat de presă prin intermediul căruia trage un semnal de...

La Turda încep pregătirile pentru rețeaua de transport urban și periurban pe cablu

https://www.facebook.com/MateiCristianOctavian/videos/3737694596250003/ Pornind de la faptul că Turda este singurul oraș din România cu transport public de călători utilizând...

EXCLUSIV: Iată SECRETUL ținerii sub control a situației Covid-19

În condițiile în care Turda a rămas singura aglomerare urbană din județul Cluj capabilă să țină sub control pandemia de Covid-19, RefleqtMedia...
- Advertisement -