web analytics
Home Stiri din Mures Theodora Benedek: „Îl rog pe Soós Zoltán să nu se mai ascundă...

Theodora Benedek: „Îl rog pe Soós Zoltán să nu se mai ascundă după personaje insalubre”

- Publicitate -

Am intrat în această campanie electorală cu speranța într-o competiție civilizată. Dar fiecare zi demonstrează contrariul.

Un jurnalist, de altfel mediocru, pe care din cauza incompetenței sale l-am dat afară în urmă cu 5 ani dintr-o structură universitară, șoptitor cu state vechi de plată pe la anumite structuri de tristă amintire, încearcă să mă denigreze și să propage știri false, în scopul de a manipula electoratul în favoarea lui Soós Zoltán, candidatul pe care a declarat public că îl susține.

Mi-au spus mulți că dacă intru în  politica mă vor mânca porcii. Și văd că încearcă. Dar rezist! Și nu pentru ei, ci pentru cei care cred în mine, țin să precizez:

  1. Am intrat în politică ca profesor universitar, șef de clinică și expert al Comisiei Europene. Niciuna din aceste funcții nu le datorez nimănui, decât strict profesionalismului meu.
  2. Nu am oferit nimănui nicio sumă de bani pentru a se retrage din competiție. Îi provoc pe cei care vehiculează asemenea aberații să o spună în mod public, și nu să răspândească acest gen de calomnii prin portavocea comunicatorilor din staff-ul neoficial al lui Soós Zoltán, utilizând manevre securiste, cu care ei sunt foarte bine familiarizați. Nu am avut nicio discuție de acest gen nici cu Marius Pașcan, nici cu Claudiu Maior, nici vreun alt candidat. Eu nu cumpăr oameni și nu cumpăr funcții! Le câștig prin profesionalism. Dar o vorbă veche spune că fiecare pornește de la sine. Adică… ei așa ar face în locul meu! Să le fie rușine!
  3. Theodora Benedek primar înseamnă sfârșitul găștii lui Claudiu Maior! Așa cum am spus și la televiziuea M9, Claudiu Maior NU va fi city manager în Târgu Mureș. Pentru această funcție voi recurge la profesioniști adevărați. Nici unul din gașca lui Maior nu va fi membru în echipa mea. Pe scurt, Maior și acoliții săi nu vor mai fi angajați ai Primăriei!
  4. Nu am montat niciodată stenturi la nici o clinică privată. Provoc pe oricine pretinde că are asemenea date, să demonstreze că aș fi făcut asta. Să spună asta face-to-face și nu pe la spate! Explicația pentru această calomnie lansată de Lavinia Cosma e simplă! Ea nu mai speră nici o funcție politică. Cariera sa parlamentară a luat sfârșit, după ce a fost dată afară din USR. Va fi, practic, șomeră. Conform unor surse, ea s-a înțeles cu unul din candidați (ghiciți cu care?) să îi dea o funcție în Primărie, pentru ca în schimb să mă atace cu o calmnie care să fie ulterior rostogolită de aparatul lor securist. Urât!
  5. Despre atacurile mârșave la adresa familiei mele……ar fi chiar sub demnitatea mea să mă cobor la a-i băga în seamă! Vă las să judecați singuri.

Îl rog pe Soós Zoltán să dea dovadă de bărbăție și demnitate, să vină într-o dezbatere cu mine și să nu se ascundă după un personaj insalubru atunci când atacă o femeie. Dacă nu are acest curaj, atunci cu siguranță nu ar avea niciodată curajul și bărbăția necesară pentru a stârpi caracatița patronată de Claudiu Maior. Îl vor devora, cu fulgi cu tot!

Theodora Benedek

- Advertisement -
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,500FansLike
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

Nu e bine! Județul Cluj are CEA MAI MARE RATĂ DE INCIDENȚĂ COVID-19 din România!

Inevitabilul s-a produs, iar astăzi județul Cluj a atins cea mai mare rată de incidență a cazurilor Covid-19 din România.

Daghemana Câmpia Turzii ANGAJEAZĂ!

Magazinul alimentar, Daghemana Câmpia Turzii, angajează VÂNZĂTOARE! Se oferă: salariu atractiv condiții sigure de lucru contract pe perioadă NEDETERMINATĂ Relații la telefon: 0722246231

Angajare la Transilvania Impact Import Export

Transilvania Impact Import Export angajeaza sofer profesionist cat B+E pentru pompa de beton stationara. Mai multe detalii la numarul de telefon 0720.600.620 CV se pot depune la...

Daghemana ANGAJEAZA!!!

SC Daghemana Com SRL angajeaza! Se cauta sofer, categoria D, cu ATESTAT! INFO LA TELEFON: 0722246231

Ultimele știri

Nu e bine! Județul Cluj are CEA MAI MARE RATĂ DE INCIDENȚĂ COVID-19 din România!

Inevitabilul s-a produs, iar astăzi județul Cluj a atins cea mai mare rată de incidență a cazurilor Covid-19 din România.

Asociația Pro Infrastructură trage un semnal de alarmă în ceea ce privește Autostrada Chețani-Câmpia Turzii

În urmă cu doar 5 minute, Asociația Pro Infrastructură a remis un comunicat de presă prin intermediul căruia trage un semnal de...

La Turda încep pregătirile pentru rețeaua de transport urban și periurban pe cablu

https://www.facebook.com/MateiCristianOctavian/videos/3737694596250003/ Pornind de la faptul că Turda este singurul oraș din România cu transport public de călători utilizând...

EXCLUSIV: Iată SECRETUL ținerii sub control a situației Covid-19

În condițiile în care Turda a rămas singura aglomerare urbană din județul Cluj capabilă să țină sub control pandemia de Covid-19, RefleqtMedia...

Restricții în Târgul Săptămânal de la Câmpia Turzii, în contextul pandemiei Covid-19

 Întrunit astăzi, Comitetul Local pentru Situații de Urgență din Câmpia Turzii a adoptat o hotărâre care include unele restricții privind funcționalitatea Târgului...
- Advertisement -