web analytics
Home DEZVĂLUIRI EXCLUSIV: PMP Turda vor să-i denigreze pe Cristian Matei, dar și pe...

EXCLUSIV: PMP Turda vor să-i denigreze pe Cristian Matei, dar și pe ceilalți candidați, folosindu-se de un sondaj FALS, fabricat! (RefleqtMedia ARE DOVADA!)

- Publicitate -

În dragoste, război și campania electorală se spune că este permis orice, dar nu atât timp cât mass-media stă la pândă și veghează ca partidele politice DISPERATE, MINCINOASE, POPULISTE ȘI MANIPULATOARE să nu-și bată joc de electorat.

PMP Turda (cel mai mincinos și manipulator partid politic înscris în campania electorală de la Turda) și-a dat seama că turdenii nu mai înghit minciunile și bagatelele lor, astfel că au găsit o nouă formulă prin care încearcă să împuște doi iepuri dintr-o lovitură: să MINTĂ POPULAȚIA TURDEANĂ și SĂ ÎL DENIGREZE PE CAMPIONUL FONDURILOR EUROPENE ȘI AL ADMINISTRAȚIEI PUBLICE LOCALE DIN TRANSILVANIA, CRISTIAN OCTAVIAN MATEI – favoritul tuturor sondajelor pentru a cîștiga „la pas” Primăria Turda.

Pentru a-și atinge aceste două țeluri, Partidul Merelor Putrezite, al minciunii și al populismului ieftin s-a hotărât să creeze un sondaj de opinie. L-au creat pe o platformă ieftină, Poll Maker, de unde SE POT ȘTERGE VOTURILE CU CARE NU EȘTI DE ACORD.

 

Ca să pară independenți, au postat acest sondaj mincinos și manipulator pe site-ul stiridinturda.ro, care are UN SINGUR BANNER ELECTORAL, cel al lui Cristian Lungu, președintele PMP Cluj (despre care vă vom prezenta noi dezvăluiri, într-un articol ulterior).

Dar. pentru că mașina de vot a PNL-ului și a lui Cristian Matei FUNCȚIONEAZĂ, indiferent de tentativele de fraudare ale PMP-ului, ce s-au gândit slugile lui Adrian Nap, să voteze de mai multe ori și să-și coordoneze eforturile prin intermediul propriului lor grup de Whatsapp.

Ei bine, pentru că Dumnezeu NU ȚINE NICIODATĂ CU MINCINOȘII și cu PUTUROȘII IUBITORI DE FUNCȚII PUBLICE, RefleqtMedia a primit acces, fără ca Nap să știe, la discuțiile de pe grup.

După cum vedeți, papagalii vorbitori din PMP Turda, cei care pe rețelele de socializare pozează în sfinții arhangheli, nu sunt altceva decât niște MINCINOȘI, MANIPULATORI, care se folosesc de platforme ieftine și de site-uri „pitice” pentru a se umfla în pene, precum curcanii.

Băieți, curcanii – oricât de umflați ar fi în pene, tot în cuptor sfârșesc! Degeaba vă plângeți voi că sunteți „șantajați” de cineva sau de altcineva, că voi – defapt – sunteți cei mai mari mincinoși din politica locală.

Pe de altă parte, prin acțiunile lor, de a șterge voturile PNL-ului și ale lui Cristian Matei și de a le umfla pe cele ale lui Andrei Suciu, PMP Turda confirmă teoria lansată de RefleqtMedia în urmă cu o lună: ÎNTRE PMP ȘI USR PLUS EXISTĂ UN BLAT POLITIC!

RefleqtMedia are atât sondajul realizat de IRES (Vasile Fucking Dâncu) în martie, cât și sondajul realizat de Curs-Avangarde … și în ambele, PMP Turda NU TRECE DE 5%.

De altfel, ASTĂZI, vă vom arăta cum NICI MĂCAR LIDERII PMP-ULUI NU CRED ÎN VICTORIA LUI EMIL MOLDOVAN!

- Advertisement -
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,500FansLike
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

Dorin Lojigan „reîncărcat”! Primarul a luat la pas șantierele în prima zi după izolare!

Cu un corp mai silfid și plin de energie, Dorin Lojigan a luat la pas șantierele din Câmpia Turzii.

Daghemana Câmpia Turzii ANGAJEAZĂ!

Magazinul alimentar, Daghemana Câmpia Turzii, angajează VÂNZĂTOARE! Se oferă: salariu atractiv condiții sigure de lucru contract pe perioadă NEDETERMINATĂ Relații la telefon: 0722246231

Angajare la Transilvania Impact Import Export

Transilvania Impact Import Export angajeaza sofer profesionist cat B+E pentru pompa de beton stationara. Mai multe detalii la numarul de telefon 0720.600.620 CV se pot depune la...

Daghemana ANGAJEAZA!!!

SC Daghemana Com SRL angajeaza! Se cauta sofer, categoria D, cu ATESTAT! INFO LA TELEFON: 0722246231

Ultimele știri

Strada Petru Rareș din Turda, tot mai aproape de finalizare

Avansează lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere pe strada Petru Rareș. A fost așternut primul strat de...

Dorin Lojigan „reîncărcat”! Primarul a luat la pas șantierele în prima zi după izolare!

Cu un corp mai silfid și plin de energie, Dorin Lojigan a luat la pas șantierele din Câmpia Turzii.

ZIUA ARMATEI ROMÂNE OMAGIATĂ LA CÂMPIA TURZII

 Cu prilejul sărbătoririi „Zilei Armatei României - 25 octombrie 2020", Primăria Municipiului Câmpia Turzii în colaborare cu Baza 71 Aeriană „General Emanoil...

TURDA: Programul ceremonialului militar religios organizat duminică, 25 octombrie 2020, cu ocazia Zilei Armatei României

Evenimentul se va desfăşura începând cu ora 12.00, la Monumentul Eroilor din faţa Catedralei Ortodoxe din Turda şi va cuprinde următoarele momente:                                                                                       

Studiu: Purtarea măștilor ar reduce, cu peste 13.000, numărul zilnic de îmbolnăviri cu Covid-19 în România

Healthdata.org este un site care realizează estimări privind evoluția cazurilor de Covid-19 din România, dar și din alte țări de pe mapamond.
- Advertisement -