web analytics
Home FEATURED Început de campanie cu mesaje pozitive la Tritenii de Jos - vezi...

Început de campanie cu mesaje pozitive la Tritenii de Jos – vezi care sunt principalele NEAJUNSURI în comună

- Publicitate -

Una dintre comunele din zona Turda – Câmpia Turzii în care rezultatul alegerilor locale este pe cât de așteptat, pe atât de imprevizibil, este Tritenii de Jos.

După 20 de ani de hegemonie social-democrată, sub oblăduirea lui Valer Sașa, vremea „roșie” a apus și toți candidații vor să restarteze comuna și să o transforme în altceva față de ce a fost până acum.

La început de campanie electorală, doi candidați au ieșit public cu mesaje politice, Emil Ștefan Rusu – de la PNL și Septimiu Mărginean de la USR.

„Stimati cetateni ai comunei Tritenii de Jos, suntem la inceput de campanie electorala pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020. In cursa electorala s-au inscris cum era si de asteptat principalele formatiuni politice care au venit in fata dumneavoastra cu candidatii cei mai potriviti pentru a duce la indeplinire programul si promisiunile electorale.

Avem candidati cu experienta politica mult mai vasta decat a mea si care au trecut cam prin toate partidele sau aliantele politice din trecut cu scopul de a obtine votul dumnevoastra si implicit postul de primar sau consilier local.
 
Avem candidati cu experienta in administratie publica, care au avut mandate succesive de consilieri locali, viceprimari si care vin in fata dumneavoastra cu promisiuni marete, dar care sunt umbrite de performanta lor din mandatele respective din trecut.
 
Avem candidati antreprenori, avem candidati tineri, avem candidati care nu au mai fost pe scena politica si cu acesta ocazie le urez bun venit in barca numita “politica locala Triteni”. In concluzie, dragii mei, aveti cu cine alege.
 
Eu, Emil Stefan Rusu, vin in fata dumnevoastra cu aceeasi echipa din 2016, in mare parte si din partea aceluiasi partid politic, Partidul National Liberal. La alegerile trecute am obtinut votul si increderea a peste 370 de cetateni din comuna, va multumim si consideram ca v-am reprezentat ferm in Consiliul Local.
 
In perioada urmatoare am sa vin la fiecare dintre dumneavoastra sa discutam, sa analizam si sa identificam care ar fi problemele comunei noastre pe viitor. Lipsurile si problemele comunitatii noastre le cunoastem cu totii si sunt destule din pacate si vreau sa va spun ca urmeaza un mandat foarte dificil la care trebuiesc utilizate resurse materiale, morale multa, multa munca de echipa. Cum am mai spus: Urmatorul primar va trebui sa faca Administratie Publica in adevaratul sens al cuvantului.
 
Dragii mei, am convingerea ca voi putea face fata cu brio mandatului ce urmeaza, le urez si celorlalti contracandidati mult succes iar pe dumneavoastra stimati cetateni ai Comunei Tritenii de Jos va indemn la calm, cumpatare si intelepciune in Campania electorala ce tocmai a inceput.
 
Show-ul a in inceput, scadenta e la final, pe 27 septembrie
Va multumesc !” – a declarat Rusu în această dimineață.
 
În contrapartidă, reprezentantul USR PLUS, Septimiu Mărginean, se arată încrezător în șansa lui.
 
„Dragi Triteni , începe campania electorală .Am marea onoare de a mă afla in cursa electorală pentru a devenii primarul comunei Tritenii de Jos. Povestea mea și a familiei mele se identifică cu povestea familiilor din comuna Tritenii de Jos, familii oneste, cinstite si harnice.

Intrăm in această cursă electorală cu credința și speranța unui viitor mai bun.Este momentul ca noi să punem Omul mai presus de vot,să devenim o comunitate unită.

Dacă in Triteni există un copil care nu are posibilitatea să urmeze o scoală să ne pese ca și cum ar fi copilul nostru, dacă un vârstnic care nu-și permite să platească pentru medicamentele prescrise și are de ales intre a-și plati medicamentele si impozitele trebuie să ne pese chiar dacă nu este bunicul nostru.

Este credința fundamentală că impreună putem reușii ,putem face viața tuturor mai ușoară , putem oferii șanse egale copiilor noștrii, nouă, părințillor noștri, bunicilor noștri.

Trebuie să înțelegem că nu există Triteni galben, Triteni roșu, Triteni verde, Triteni Albastru ,Există doar un Triteni și acela este al nostru al tuturor.

Nu există unguri, țigani , romani sau ortodocși ,penticostali, martori ,suntem Oameni și suntem toți TRITENI.

Este momentul să nu mai vorbim despre culori politice , a venit vremea să vorbim de politica speranței . Speranța unui om bolnav la o medicină de calitate , speranța unui bătran la o batrănețe liniștită , speranța unui copil la educație ,speranța in fața dificultăților ,speranța în fața nesiguranței zilei de mâine.

Eu cred că tritenii iși vor revendica promisiunile neîmplinite de-a lungul anilor și la sfârșitul acestei campanii electorale, după acest întuneric politic vor urma zile senine.

Dumnezeu să vă binecuvânteze , vă mulțumesc!

Sunt Septimiu Mărginean , un TRITEAN pentru TOȚI TRITENII”, a spus Mărginean.
 
Indiferent cine va fi noul primar al comunei Tritenii de Jos, va avea 4 ani de caznă. 
 
Comuna NU ARE UTILITĂȚI:
  • APĂ
  • CANAL
  • CURENT ELECTRIC

Comuna nu are acces la un transport public de calitate, iar cei 15 km care o despart de Câmpia Turzii par mai lungi cu fiecare moment.

Comunei îi lipsesc investițiile private, cu toate că – în ultimii 2 ani, au apărut ici, colea, câte o stație PECO sau câte un restaurant.

Comunei îi lipsesc investițiile publice – nu tu parcuri, nu tu modalități de petrecere a timpului liber.

Comuna are probleme MAJORE cu întabularea terenurilor agricole, deoarece mulți proprietari de terenuri nu au fost puși în posesie de vechea administrație.

Comuna nu are o organigramă a primăriei bine pusă la punct.

 

Comuna nu are multe, dar are un potențial fantastic și cine va reuși să fructifice potențialul o va transforma din rădăcini!

- Advertisement -
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,200FansLike
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

Accident la Valcele – un turdean s-a rasturnat cu masina

Accident rutier în afara localității Vâlcele, pe DN1E60 Din primele informații, un conducător auto de 52 de ani, din Turda, care se deplasa...

Daghemana Câmpia Turzii ANGAJEAZĂ!

Magazinul alimentar, Daghemana Câmpia Turzii, angajează VÂNZĂTOARE! Se oferă: salariu atractiv condiții sigure de lucru contract pe perioadă NEDETERMINATĂ Relații la telefon: 0722246231

Angajare la Transilvania Impact Import Export

Transilvania Impact Import Export angajeaza sofer profesionist cat B+E pentru pompa de beton stationara. Mai multe detalii la numarul de telefon 0720.600.620 CV se pot depune la...

Daghemana ANGAJEAZA!!!

SC Daghemana Com SRL angajeaza! Se cauta sofer, categoria D, cu ATESTAT! INFO LA TELEFON: 0722246231

Ultimele știri

Mesajul primarului ales al comunei Ceanu Mare

Stimați cetățeni, Vă mulțumesc pentru încrederea acordată și pentru faptul că m-ați înzestrat cu cea mai mare și mai râvnită responsabilitate. Începând de azi...

Accident la Valcele – un turdean s-a rasturnat cu masina

Accident rutier în afara localității Vâlcele, pe DN1E60 Din primele informații, un conducător auto de 52 de ani, din Turda, care se deplasa...

Răzvan Ciortea, PSD Turda: „Orice început este greu, însă cu ajutorul și susținerea voastră, am reușit să realizăm un scor încurajator”

După rezultatul alegerilor locale, care au avut loc - la Turda - în 27 septembrie, președintele PSD Turda, Răzvan Ciortea, a remis...

Administrarea Patrimoniului Imobiliar Turda montează indicatoare și limitatoare de viteză

Pentru siguranța participanților la trafic, în parcările asfaltate și în cartierele unde s-au finalizat lucrările de modernizare SC API TURDA SRL montează...

La Turda au fost amplasate noile containere pentru colectarea deșeurilor

Primăria Municipiului Turda vine în sprijinul turdenilor și îi încurajează să colecteze selectiv deșeurile vegetale, mobilierul și deșeurile rezultate din construcții. ...
- Advertisement -