web analytics
Home FEATURED Vaaaaai, așa să tânguie Virjiluț de zici că-i Salam la priveghiul lui...

Vaaaaai, așa să tânguie Virjiluț de zici că-i Salam la priveghiul lui Pian

- Publicitate -

 

“Plânge mama-si rupe parul…” sunt versurile unei piese recunoscuta, de prin anii 2000.

Ei bine, Virgil Pacurar, candidatul PMP de la Ceanu Mare, s-a hotarat sa o dea in “lacrimogene” dupa ce primarul comunei, Liliana Moldovan, a demonstrat, cu fotografii, ca in 2019 a ajutat pe cineva tanar din familia lui Pacurar sa se branseze la apa.

“DE CE NU ATI ASTEPTAT SA AJUNGETI PRIMAR? V-ATI FI BRANSAT GRATIS!” a fost unul dintre comentatiile primaritei in functie.

Ei bine, aici Pacurar s-a gandit ca ar fi un moment prielnic sa joace cartea plangacioasa, pe care o joaca de fiecare data cand a avut ocazia, in special in prezenta persoanelor despre care crede ca le poate duce de nas.

“Rusine doamna primar din Ceanu Mare !
ATI FĂCUT-O PE MAMA SĂ PLÂNGĂ !
Rusine să vă fie pentru că ați făcut o văduvă de 71 de ani să plângă !
Ce suflet negru si hain aveti cand MINȚIȚI în cel mai ordinar mod posibil acuzând-o pe MAMA , ca i-ati făcut săpături pentru căminul de apă gratis !
MAMA E O FEMEIE DEMNĂ, o femeie care a rămas văduvă la 47 de ani, a crescut 5 copii singură,o cunoaște toată lumea din satul Boian si chiar din comună , foarte multe persoane din țară si pot să spun cu siguranță o cunosc mult mai multe persoane decât vă cunosc pe dumneavoastră !
Din mainile EI ,cu truda și lacrimile EI in ciuda tuturor problemelor de sănătate pe care le avea ori de câte ori a fost o sărbătoare , o delegație sau oaspeți de seamă in comună niciodată nu a refuzat să facă acele MINUNATE PALANETE , cu care comuna Ceanu Mare e renumită ….pe GRATIS !
Din truda mâinilor sale au mâncat președinți, senatori, deputați, ambasadori, doctori, profesori, oameni de presă consuli din Germania, Anglia, , Maroc dar si aproape toți oamenii din comuna Ceanu Mare !
Ati venit ca o mironosiță când a cerut buldoexcavatorul si i-ati spus sa nu plateasca nimic pentru că nu e nevoie !
MAMA A PLĂTIT PENTRU CĂ NU ARE NEVOIE DE MILA DUMNEAVOASTRĂ SI V-A CITIT SUFLETUL !
Poftim.si dovada…..chitanța pe care a tinut-o sub o icoană pentru că știa că o sa vina acel moment cand o să o acuzati pe nedrept !
Vă intreb pe dumneavoastră dragi cetățeni oare nu v-ati săturat sa fiti umiliți, injurati si făcuți mincinoși de această persoană care conduce acum.primăria Ceanu Mare ?
Să vă fie rusine doamna primar pentru toate lacrimile vărsate de mamele a căror copii le-ați făcut rău,de lacrimile oamenilor pe care i-ati înjurat și i-ati umilit în.public, de lacrimile oamenilor pe care i-ati amenințat si i-ati amendat pe nedrept purtându-i prin tribunale !
Poate MAMA vă iartă ,nu stiu dacă si DUMNEZEU !”, a fost postarea cu care Virgilut ne-a facut sa radem cu lacrimi.

De ce? Pai pentru ca acest om mic, plangacios si dornic de functii publice, dupa ce 4 ani a luzarit la umbra salariului primit de la Autoritatea Teritoriala de Ordine Publica Cluj, si-a bagat propria mama intr-o lupta politica… in mod absolut gratuit.

NIMENI nu a zis ca echipele primariei au lucrat gratuit.

Domnul “economist” ar trebui sa stie ca astfel de lucrari gratuite constituie abateri in virtutea Curtii de Conturi si, totodata, abuz in serviciu.

Plangaciosule, lasa lacrimogenele deoparte, lasa-ti mama deoparte si joaca barbateste! Oamenii voteaza lideri, nu dramolette!

Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare!

- Advertisement -
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,200FansLike
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

Ioan Zeng: „Iubesc comuna Mihai Viteazu ca pe ochii din cap!”

RefleqtMedia este primul site local de știri căruia primarul comunei Mihai Viteazu, Ioan Zeng, i-a acordat un interviu după alegerile locale din 27...

Daghemana Câmpia Turzii ANGAJEAZĂ!

Magazinul alimentar, Daghemana Câmpia Turzii, angajează VÂNZĂTOARE! Se oferă: salariu atractiv condiții sigure de lucru contract pe perioadă NEDETERMINATĂ Relații la telefon: 0722246231

Angajare la Transilvania Impact Import Export

Transilvania Impact Import Export angajeaza sofer profesionist cat B+E pentru pompa de beton stationara. Mai multe detalii la numarul de telefon 0720.600.620 CV se pot depune la...

Daghemana ANGAJEAZA!!!

SC Daghemana Com SRL angajeaza! Se cauta sofer, categoria D, cu ATESTAT! INFO LA TELEFON: 0722246231

Ultimele știri

Ioan Zeng: „Iubesc comuna Mihai Viteazu ca pe ochii din cap!”

RefleqtMedia este primul site local de știri căruia primarul comunei Mihai Viteazu, Ioan Zeng, i-a acordat un interviu după alegerile locale din 27...

Mesaje de recunoștință, dar și de perspectivă, de la Emil Mocan și echipa PMP Chețani!

După victoria „en-fanfare” obținută la alegerile locale de duminică, atât primarul comunei Chețani, Emil Florin Mocan, cât și consilierii care vor forma...

La Turda se lucrează, concomitent, pe aproape 30 de străzi

Cei care spuneau că asfaltările și modernizările se vor opri după campania electorală pot, liniștiți, să-și înghită vorbele. La Turda, Primăria și Compania...

Accident la Mărtinești – o femeie a fost rănită!

Un autoturism s-a răstunat în jurul orei 15.00, în apropiere de localitatea Vâlcele. S-au deplasat la locul evenimentului o autospecială și un echipaj...

🆕ℹ Încă un punct de distribuție bilete

 Stimați călători, vă informăm că puteți achiziționa bilete de călătorie de la magazinul alimentar Gabma Impex SRL, situat în stația din Micro...
- Advertisement -