web analytics
Home ANALIZĂ Analiză: Când orgoliile omoară oportunitatea

Analiză: Când orgoliile omoară oportunitatea

- Publicitate -

Toată lumea care se știe „de-a politica” este de acord că singura modalitate prin care Dorin Lojigan poate fi detronat din funcția de primar este o mega-coaliție de centru-stânga, formată între PSD, ALDE și Pro România.

Tocmai pe această idee s-a ghidat și președintele ALDE, Avram Gal, care a lansat ideea unei coaliții, ieri în public, chiar pe rețelele de socializare.

„Fiind stabilită data alegerilor locale, în 27 septembrie 2020, și fiind conștienți de faptul că de rezultatele acestor alegeri vor depinde viitorul și adevărata prosperitate a orașului nostru, ne adresăm cetățenilor municipiului Câmpia Turzii cu intenția de a-i consulta cu privire la o posibilă coaliție între PSD și ALDE, candidați pe liste comune, la primărie și în consiliul local.
Având în vedere că o coaliție locală ar duce la concentrarea și coordonarea eforturilor înspre binele cetățenilor, vă adresăm întrebarea:
Vedeți ca oportună realizarea unei coaliții locale între ALDE și PSD, având ca scop unirea eforturilor pentru atingerea prosperității mult așteptate, a dezvoltării și modernizării municipiului?!
Răspunsul dumneavoastră este foarte important, deoarece vă propunem o nouă administrație bazată pe înțelegere, muncă în echipă și o viziune axată pe nevoile comunității locale.
Împreună dorim și putem să readucem la viață Câmpia Turzii!”, a spus Gal.

Ei bine, președintele PSD – Mihai Șandru – a avut alte idei în minte, postând un comentariu în care efectiv îi ordona lui Gal să facă un pas în lateral și să-i susțină candidatura lui Gheorghe Iulian RECE la Primărie.

 

După insulta sub formă de comentariu proferată de Șandru, Avram Gal i-a șters comentariul și l-a blocat pe rețelele de socializare.

Ei bine, târziu în noapte, PSD Câmpia Turzii a dat un comunicat de presă în care denunță orice alianță.

„Se spune că alianțele se fac pentru găsirea echilibrului și pentru binele celor mulți. De-a lungul istoriei, cei care au reușit să încheie alianțe, au făcut-o renunțând la orgolii și punând interesele celor pe care ii reprezintă mai presus de cele proprii.
Și noi ne dorim o alianță cu CEI PUTERNICI și cu cei care cunosc ce înseamnă munca, sacrificiul și dreptatea.
Noi, NOUL PSD CÂMPIA TURZII, dorește o alianță cu cetățenii urbei. În acest moment este singura alianță valabilă, bazată pe sinceritate, valoare, meritocrație, muncă și respect.
Cu respect, vă doresc succes, domnule Avram Gal, în drumul pe care ați pornit!
Noi ne-am ales aliații, CETĂȚENII municipiului CÂMPIA TURZII.”, a declarat Mihai Șandru în numele partidului său.

Comunicatul remis de PSD a stârnit o poziție destul de interesantă, scrisă sub formă de comentariu, dar PSD-iștii de la Câmpia – democrați, de altfel, au șters acel comentariu. Noroc cu RefleqtMedia care prinde tot și vi-l poate prezenta:

Surse din politica locală și chiar membri ai PSD Câmpia Turzii au antamat ideea potrivit căreia Mihai Șandru și Gheorghe Rece ar fi făcut un blat politic cu PNL-ul prin care aceștia „mimează” candidatura la funcția de primar și, în schimb, vor primi un os de ros în viitoarea legislatură.

- Advertisement -
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,200FansLike
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

Administrarea Patrimoniului Imobiliar Turda montează indicatoare și limitatoare de viteză

Pentru siguranța participanților la trafic, în parcările asfaltate și în cartierele unde s-au finalizat lucrările de modernizare SC API TURDA SRL montează...

Daghemana Câmpia Turzii ANGAJEAZĂ!

Magazinul alimentar, Daghemana Câmpia Turzii, angajează VÂNZĂTOARE! Se oferă: salariu atractiv condiții sigure de lucru contract pe perioadă NEDETERMINATĂ Relații la telefon: 0722246231

Angajare la Transilvania Impact Import Export

Transilvania Impact Import Export angajeaza sofer profesionist cat B+E pentru pompa de beton stationara. Mai multe detalii la numarul de telefon 0720.600.620 CV se pot depune la...

Daghemana ANGAJEAZA!!!

SC Daghemana Com SRL angajeaza! Se cauta sofer, categoria D, cu ATESTAT! INFO LA TELEFON: 0722246231

Ultimele știri

Răzvan Ciortea, PSD Turda: „Orice început este greu, însă cu ajutorul și susținerea voastră, am reușit să realizăm un scor încurajator”

După rezultatul alegerilor locale, care au avut loc - la Turda - în 27 septembrie, președintele PSD Turda, Răzvan Ciortea, a remis...

Administrarea Patrimoniului Imobiliar Turda montează indicatoare și limitatoare de viteză

Pentru siguranța participanților la trafic, în parcările asfaltate și în cartierele unde s-au finalizat lucrările de modernizare SC API TURDA SRL montează...

La Turda au fost amplasate noile containere pentru colectarea deșeurilor

Primăria Municipiului Turda vine în sprijinul turdenilor și îi încurajează să colecteze selectiv deșeurile vegetale, mobilierul și deșeurile rezultate din construcții. ...

Brutarii, patiserii și mecanicii auto, controlați de ITM Cluj

În perioada 21 - 26 septembrie 2020  ITM Cluj a desfasurat, în cadrul unei campanii organizate la nivel naţional, acţiuni de control la...

Iata rezultatele oficiale si componenta finala a Consiliului Local Chetani

Rezultatele alegerilor locale din data 27.09.2020 pentru Comuna Chetani PRIMAR - Mocan Emil Florin - INDEPENDENT 871 voturi - 73,81 %Gherman Silviu -...
- Advertisement -