web analytics
Home Stiri din Mures Criză de sânge în județul Mureș - conducerea Spitalului Județean face un...

Criză de sânge în județul Mureș – conducerea Spitalului Județean face un apel disperat

- Publicitate -

Epidemia (fie ea și nedeclarată oficial) de Coronavirus a scăzut semnificativ numărul persoanelor dispuse să doneze sânge.

Din acest motiv, spitalele au rămas fără „rezerve”, iar în eventualitatea unor intervenții chirurgicale, medicii ar putea fi în imposibilitatea de a salva vieți.

În acest context, conducerea Spitalului Clinic Județean Mureș a remis un comunicat de presă prin care îi îndeamnă pe mureșeni să doneze sânge!

„De la începutul crizei generate de noul coronavirus numărul donatorilor de sânge a scăzut semnificativ la nivelul județului Mureș.

În toată această perioadă angajații Spitalului Clinic Județean Mureș au sprijinit Centrul Regional de Transfuzie Sanguină prin donări voluntare de sânge pentru a asigura necesarul de care au nevoie pacienții noștrii.

Acest demers a fost susținut de angajați din aparatul administrativ, conducerea spitalului dar și de pe diferite secții.

Luni, 20.07.2020 se vor alătura 25 de cadre medicale din Secția Clinică Ortopedie și Traumatologie, coordonată de  Prof. univ. Dr. Pop Tudor Sorin.

Toți cei care au posibilitatea, doresc și pot să doneze, sunt rugați să meargă la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină, Tîrgu Mureș, strada Molter Károly nr.2 pentru a susține demersul nostrum și activitatea operatorie a secțiilor chirurgicale.

 

 

 

 

 

Compartimentul relații cu publicul

Spitalul Clinic Județean Mureș”, se arată în comunicatul remis de unitatea sanitară.

- Advertisement -
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,200FansLike
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

Daghemana Câmpia Turzii ANGAJEAZĂ!

Magazinul alimentar, Daghemana Câmpia Turzii, angajează VÂNZĂTOARE! Se oferă: salariu atractiv condiții sigure de lucru contract pe perioadă NEDETERMINATĂ Relații la telefon: 0722246231

Angajare la Transilvania Impact Import Export

Transilvania Impact Import Export angajeaza sofer profesionist cat B+E pentru pompa de beton stationara. Mai multe detalii la numarul de telefon 0720.600.620 CV se pot depune la...

Daghemana ANGAJEAZA!!!

SC Daghemana Com SRL angajeaza! Se cauta sofer, categoria D, cu ATESTAT! INFO LA TELEFON: 0722246231

Ultimele știri

Avram Gal: „Din 27 septembrie sunt pregătit să preiau frâiele Municipiului Câmpia Turzii”

Dragi prieteni, Orice semn dat de electorat e un semn despre viitorul echipei. Electoratul vine să își exprime...

Mesajul de final de campanie al lui Gheorghe Iulian RECE

Dragi cetățeni, candidatul nostru la funcția de primar, RECE Gheorghe-Iulian, echipa de consilieri și întreaga organizație a PSD Câmpia Turzii, vă mulțumesc...

Care criterii de integritate, frate? Daniela Dolha are adeziune semnată la PNL Câmpia Turzii

În această seară, RefleqtMedia vă prezintă dovada clară că președintele USR PLUS, Ciprian Rigman, a fost EXCLUS PE NEDREPT de pe lista de consilieri...

Cristian Matei – mesaj emoționant la final de campanie electorală

Dragi turdeni,   În mai puțin de 48 de ore veți decide viitorul acestui oraș. Este un moment de o importanță majoră, care trebuie...
- Advertisement -