web analytics
Home OPINIE Editorial Daniela Dolha (USR) : „Principala problemă de la Câmpia Turzii este suprapopularea...

Daniela Dolha (USR) : „Principala problemă de la Câmpia Turzii este suprapopularea centrelor de plasament din țară și străinătate!”

- Publicitate -

Oameni buni, categoric și realmente am o problemă: vreau să votez cu USR-ul și nu am cum!

Păi cum naiba să votezi cu USR-ul când candidații lor emit niște perle care l-ar face pe Malone din „Băieți de oraș” să-i numească „Pământ de flori”.

Astfel, după ce ieri am analizat, la rece, discursul care a încheiat cariera politică a lui Andrei Suciu, a venit momentul să discutăm puțin despre prestația Danielei Dolha.

La fel ca și în cazul candidatului de la Turda, am atașat clipul cu „prestația” de la propria lansare a Danielei Dolha, pentru a nu exista dubii în ceea ce privește veridicitatea celor prezentate de subsemnatul.

Analizând, la rece, discursul candidatei la Primărie din partea USR+ mi se pare, în mod sincer, fie că Daniela Dolha a avut de scris un discurs folosind 3 cuvinte, ea alegând „copii” „viitor” și „schimbare” … fie a fost ca la un examen oral de la facultate, unde ești pământ de flori, dar zici și tu chestii care par importante și pompoase, în ideea de a trece clasa.

Femeia aceasta, respectabilă de altfel, prin natura discursului său demonstrează că NU ARE HABAR DE LEGISLAȚIE și că NU CUNOAȘTE ATRIBUȚIILE UNUI PRIMAR. Astfel, dacă Andrei Suciu vrea să crească populația Turzii cu 10%, Daniela Dolha vrea … să rezolve problemele centrelor de plasament populate atît din România, cât și din țările pe unde locuiesc conaționali de-ai noștri.

Astfel, din discursul ei reiese că Municipiul Câmpia Turzii este unul plin-ochi de copii abandonați. Practic, pentru cineva care NU CUNOAȘTE CÂMPIA TURZII, orașul nostru este plin de copii abandonați care se plimbă pe străzi … deși, nu-i așa!

Este lesne de înțeles faptul că respectiva femeie nu are habar despre cum se conduce un oraș, nu știe ce înseamnă administrație publică, iar faptul că vorbește despre subdezvoltare cu referire la propriul oraș, trădează o neștiință MAXIMĂ în ceea ce privește realitatea cotidiană.

Unde este Câmpia Turzii subdezvoltat? Ce rețea de utilitate publică îi lipsește? Ce facilitate de care dispune orice oraș de 20.000 de oameni din România LIPSEȘTE la Câmpia Turzii? 

Înțeleg că USR-ul se adresează acelui electorat care este nemulțumit, dar nu știe de ce, și vrea o țară ca afară, dar să vii cu tema nefăcută, la nivelul la care a venit Daniela Dolha este o jignire adusă campaniei electorale.

Așa vorbește Daniela Dolha despre „tinerii care și-au părăsit orașul, în căutarea unui viitor mai bun”, de zici că Mirela Boureanu Vaida i-a scris discursul. Asta, în condițiile în care la Câmpia Turzii numai cine NU VREA, nu muncește … și încă pe salarii frumoase.

Așadar, va fi cel puțin interesant, dacă nu hilar, să o vedem pe Daniela Dolha în Consiliul Local Câmpia Turzii și să vedem ce „dume” va da aceasta, în calitate de reprezentant al opoziției.

Sincer, pe lângă Dolha, Ionel Isac pare profesor.

Iar la final, ca să vă dați seama de „valoarea” echipei din jurul Danielei Dolha, am să vă redau ceea ce mi-a zis, într-o conversație privată, un fost membru al acestui partid: „vreau sa stau deoparte de politica sa fiu doar cetatean..pentru ca am incercat si la “cei noi” si sunt mai rupti in cur si prosti decat cei vechi…deci nici o sansa pentru tara asta inca.”

Concludent, nu? 

- Advertisement -
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,200FansLike
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

Daghemana Câmpia Turzii ANGAJEAZĂ!

Magazinul alimentar, Daghemana Câmpia Turzii, angajează VÂNZĂTOARE! Se oferă: salariu atractiv condiții sigure de lucru contract pe perioadă NEDETERMINATĂ Relații la telefon: 0722246231

Angajare la Transilvania Impact Import Export

Transilvania Impact Import Export angajeaza sofer profesionist cat B+E pentru pompa de beton stationara. Mai multe detalii la numarul de telefon 0720.600.620 CV se pot depune la...

Daghemana ANGAJEAZA!!!

SC Daghemana Com SRL angajeaza! Se cauta sofer, categoria D, cu ATESTAT! INFO LA TELEFON: 0722246231

Ultimele știri

Avram Gal: „Din 27 septembrie sunt pregătit să preiau frâiele Municipiului Câmpia Turzii”

Dragi prieteni, Orice semn dat de electorat e un semn despre viitorul echipei. Electoratul vine să își exprime...

Mesajul de final de campanie al lui Gheorghe Iulian RECE

Dragi cetățeni, candidatul nostru la funcția de primar, RECE Gheorghe-Iulian, echipa de consilieri și întreaga organizație a PSD Câmpia Turzii, vă mulțumesc...

Care criterii de integritate, frate? Daniela Dolha are adeziune semnată la PNL Câmpia Turzii

În această seară, RefleqtMedia vă prezintă dovada clară că președintele USR PLUS, Ciprian Rigman, a fost EXCLUS PE NEDREPT de pe lista de consilieri...

Cristian Matei – mesaj emoționant la final de campanie electorală

Dragi turdeni,   În mai puțin de 48 de ore veți decide viitorul acestui oraș. Este un moment de o importanță majoră, care trebuie...
- Advertisement -