web analytics
Home OPINIE Editorial Ziua în care Andrei Suciu m-a convins!

Ziua în care Andrei Suciu m-a convins!

- Publicitate -

Dragi cititori, ieri a avut loc „lansarea” candidaților Alianței USR Plus la alegerile locale din 27 septembrie. Tot ieri este ziua în care candidatul alianței la Primăria Turda, Andrei Nicolae Suciu, m-a convins…

M-a convins că nu are ABSOLUT DELOC încredere în propria victorie. M-a convins că nu este capabil să lege trei cuvinte fără să se fâstâcească și fără să demonstreze că este cu temele nefăcute.

M-a convins, de asemenea, că singurul său proiect declarat – creșterea populației Turzii cu 10% este o poveste penibilă, care trădează incapacitatea candidatului de a convinge electoratul.

Știind că ești filmat, iar clipul este difuzat LIVE pe o platformă de streaming, EȘTI OBLIGAT să dai detalii, să convingi electoratul, să le spui oamenilor care te vor privi că TU EȘTI OMUL POTRIVIT LA LOCUL POTRIVIT. Dar … Andrei Suciu nu este, nici omul potrivit, nici la locul potrivit.

Nu ai cum, la o reuniune a propriului partid, fără audiență, fără presiunea publicului asupra ta, să ai atitudinea pe care Suciu a manifestat-o și pe care v-o redau mai jos:

Păi dacă într-o asemenea situație ești așa de panicat, așa de fâstâcit, iar non-verbalul tău trădează neîncredere, incapacitate și timiditate, ce va face Andrei Suciu dacă devine primar al Turzii și, să zicem, trebuie să gestioneze o situație de urgență, cum ar fi un incendiu de proporții, o alunecare de teren sau … doamne ferește, o nouă pandemie.

Nu vreau să-l compar pe Suciu cu absolut niciun alt candidat, însă dintre toți aspiranții la funcția de primar al Turzii … doar Lucian Nemeș este mai slab, din punct de vedere al vorbirii publice, decât Suciu.

S-a lăudat, săracul, că a construit poduri, dar a refuzat să specifice faptul că nu a gestionat NICI MĂCAR O LUCRARE DE CONSTRUCȚIE PODURI în totalitatea ei. Defapt, în perioada în care a lucrat în Orientul Mijlociu, Andrei Suciu a fost inginer, dar n-a fost nici măcar pe departe, atât de „important” în lucrările de construcție a podurilor, pe cât s-a lăudat în campania de acum 4 ani.

Defapt, dacă este să facem o comparație între acum 4 ani și momentul de acum, Andrei Suciu s-a deteriorat, atât din punct de vedere al încrederii publice, cât și din punct de vedere al notorietății și al „simpatiei publice”.

Acum patru ani, venind pe „calul” neștiinței turdenilor și a propriei sale lipsă de notorietate publică, Suciu a profitat de faptul că electoratul de dreapta era sătul de aceeași poveste, cu Ștefănie care învinge tot.

Ei bine, acum, electoratul, atât cel de stânga, cât și cel de dreapta, cunoaște faptul că Andrei Suciu nu este cu nimic mai bun decât oricare dintre contracandidații săi, iar anii de lipsă de activitate a lui Suciu, în care nu s-a remarcat decât prin atitudinea de chibiț, nu-l ajută absolut deloc.

Practic, Andrei Suciu este un bun executant … pentru că este inginer … dar nu este manager, nu este omul care să le spună celor din subordinea lui ce să facă.

Defapt, capacitățile manageriale ale lui Andrei Suciu reies din falimentul în care și-a băgat propriul ziar: Cotidian de Turda. Cu doar 1 an de activitate, acel site de știri s-a prăbușit mai ușor decât un pod de chibrituri.

Acestea fiind spuse, având în vedere că actuala campanie electorală va fi axată în principal pe online, soarta lui Andrei Suciu este pecetluită.

Personal, nici măcar nu cred că acest candidat va reuși performanța de acum patru ani. Nu cred că va mai reuși locul al doilea … ci de la 3 în jos.

 

- Advertisement -
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,200FansLike
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

Chiar dacă este noapte, la Turda continuă asfaltarea străzii Libertății

Lucrările pe PMUD de pe strada Libertății evoluează în mod profesionist. Pentru a evita prelungirea restricțiilor de pe strada respectivă, constructorul asfaltează pe...

Daghemana Câmpia Turzii ANGAJEAZĂ!

Magazinul alimentar, Daghemana Câmpia Turzii, angajează VÂNZĂTOARE! Se oferă: salariu atractiv condiții sigure de lucru contract pe perioadă NEDETERMINATĂ Relații la telefon: 0722246231

Angajare la Transilvania Impact Import Export

Transilvania Impact Import Export angajeaza sofer profesionist cat B+E pentru pompa de beton stationara. Mai multe detalii la numarul de telefon 0720.600.620 CV se pot depune la...

Daghemana ANGAJEAZA!!!

SC Daghemana Com SRL angajeaza! Se cauta sofer, categoria D, cu ATESTAT! INFO LA TELEFON: 0722246231

Ultimele știri

Chiar dacă este noapte, la Turda continuă asfaltarea străzii Libertății

Lucrările pe PMUD de pe strada Libertății evoluează în mod profesionist. Pentru a evita prelungirea restricțiilor de pe strada respectivă, constructorul asfaltează pe...

Omul care l-a făcut președinte pe Barack Obama, îl vrea PRIMAR pe Avram Gal (PE)

Dan Shomon, directorul de PR și șeful staff-ului de campanie al lui Obama, îl susține pe Avram...

Dorin Lojigan: 𝐂𝐎𝐌𝐏𝐔𝐓𝐄𝐑 𝐓𝐎𝐌𝐎𝐆𝐑𝐀𝐅 𝐋𝐀 𝐂𝐀𝐌𝐏𝐈𝐀 𝐓𝐔𝐑𝐙𝐈𝐈!

În aceste zile s-a finalizat procedura de achiziție inițiată la nivelul Spitalului Municipal “Cornel Igna” pentru computerul tomograf și a fost semnat...

Super-Tare! Tinerii liberali turdeni, flash-mob pe super-hit-ul „Jerusalema” (PE)

Cine spune că o campanie electorală trebuie să fie anostă, cu dezbateri și atacuri politice? Tinerii liberali turdeni, colegii lui Cristian Matei, au...

Succesul Centurii de Ocolire Câmpia Turzii – Turda, GARANTAT de premierul, Ludovic Orban

În fața premierului, Ludovic Orban, a miniștrilor, Lucian Bode – Ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Nelu Tătaru – Ministrul Sănătății și Adrian...
- Advertisement -