web analytics
Home FEATURED Atac suburban și agramat al Mirelei Boureanu Vaida la adresa orașului Câmpia...

Atac suburban și agramat al Mirelei Boureanu Vaida la adresa orașului Câmpia Turzii

- Publicitate -

În urmă cu două zile, într-o ieșire furioasă la emisiunea „Acces Direct” difuzată de Antena 1, prezentatoarea emisiunii, Mirela Boureanu Vaida a lansat un atac suburban, agramat și mincinos la adresa orașului Câmpia Turzii.

Atacul prezentatoarei TV a venit în contextul în care consilierul local, Ioan Isac-Tudorache a distribuit celebra postare în care „Vulpița” de la Antena 1 era făcută de râs.

Ei bine, pentru a lua apărarea țigănșagului ieftin pe care-l difuzează și a protagoniștilor veniți „di la fundu Moldovei” și de care nu ne mai scapă nici CNA-ul, Mirela Boureanu Vaida, tot moldoveancă și ea, s-a lansat în acuzații degenerate la adresa orașului.

„Uite-așa bulihare ies din ruinele de la Câmpia Turzii. Un oraș aproape părăsit, în care tinerii nu au locuri de muncă, în care nu se fac investiții, iar școlile profesionale nu le oferă șansa calificării profesionale”, a spus, printre altele, actrița originară din Târgu Frumos.

Ei bine, începem simplu: deși Mirela Boureanu Vaida s-a referit la „bulihare” ca la niște buruieni, în DEX-ul românesc, bulihare are alt înțeles: bulihár m. (ca și bulihaĭ). Mold. (Btș.) Pasăre răpitoare (vultur, gaĭe). Fig. Om urît. – Și bulihare, f., pl. ărĭ; bulihoaĭe (Vc.) și cĭulihoaĭe (Nț.), pl. oĭ. V. cilihoĭ, gobaĭe, hulubej.

Deci … prezentatoarea de emisiuni ieftine, cu invitați și mai ieftini, nu cunoaște sensul cuvintelor.

Pe de altă parte, RefleqtMedia vă prezintă TOATE investițiile private de mare anvergură, realizate în Câmpia Turzii și prin care tinerii beneficiază de locuri de muncă:

Ceea ce vedeți mai sus sunt investiții private, în valoare de milioane de euro, care produc locuri de muncă.

Bema Prodserv – depozit URIAȘ de utilaje, peste 50 de angajați

La Lorraine – cel mai mare depozit de produse congelate din România

Heko Schrauben, Chikautxo – investiții de milioane de euro în industrie

Terrain – Investiție maghiară în sisteme de acoperișuri

Berg Banat – 400 de locuri de muncă, urma să înceapă producția în 2020, dacă nu era incendiul nefericit. Așa, producția va debuta în 2021

Agrosel – cel mai mare producător de semințe și resurse vegetale din România – brand internațional

Voestalpine – metalurgie reală, investiție la Câmpia Turzii, cu bani străini – alte sute de locuri de muncă.

Plus, la toate acestea se adaugă investițiile publice.

Între 2016 și 2020, la Câmpia Turzii au venit peste 36 de milioane de euro, în sisteme multifațetate de dezvoltare locală. De la educație, la sănătate, transport, infrastructură și regenerare urbană, Câmpia Turzii a atras mai mulți bani europeni decât tot județul Vaslui, de unde provin „idolii” Mirelei Boureanu Vaida, Vulpița și Viorel.

Ca o comparație, în Târgu Frumos, locul de baștină al actriței care „s-a dat la orașul nostru” are UN SINGUR PROIECT EUROPEAN, și-acela investiție a CNAIR-ului, nu a Primăriei Tg Frumos.

Și-acum să vorbim despre școlile profesionale care, în opinia proastă a prezentatoarei TV, nu fac cursuri de recalificare și reconversie profesională.

Colegiul Tehnic Victor Ungureanu din Câmpia Turzii are O SUMEDENIE DE OFERTE PENTRU ELEVI.

La Învățământul liceal de zi există 3 calificări, respectiv Tehnician în activități economice, Tehnician activități tehnică de calcul și Tehnician Electrotehnist, fiecare specializare având câte 28 de locuri.

La învățământul profesional cu durata de 3 ani există 5 calificări: electromecanic utilaje și instalații în industrie, mecanic utilaje și instalații în industrie, lăcătuș mecanic prestări servicii, constructor structuri monolite, dulgher – tâmplar – parchetar. Acestea sunt în colaborare cu principalii „jucători” de pe piața de profil – AsaCons România, Rigips, Cikautxo, Heko Schrauben.

La învățământul liceal la seral avem 1 specializare: Tehnician electromecanic.

 

Dar … Mirela Boureanu Vaida știe doar de „Sushi sushi, maki maki!”. Păi … în Ardeal nu ține țigănșagul și paranghelia ieftină care ține dincolo de Carpați.

Aici se fac investiții, nene, se face dezvoltare locală durabilă, se absorb fonduri europene! Aici SE MUNCEȘTE, nu se țigănește pentru audiență!

Așa că … dacă ești din Ardeal, ești mândru și demn urmaș al lui Iuliu Maniu, Ion Rațiu, Iuliu Hațieganu sau Avram Iancu, nu ai ce căuta să te uiți la emisiuni de tip tabloid, în care „protagoniștii” și „idolii” sunt niște șomeri agramați de la fundu Moldovei, care-și părăsesc copiii și care sunt ținuți în brațe de prezentatori meschini, ahtiați după trafic și bani!

- Advertisement -
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,200FansLike
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

Mâine, RefleqtMedia vă prezintă cel mai tare interviu! NU RATAȚI!

Mâine dimineață, RefleqtMedia va fi primul site online de știri care va lua un interviu unuia dintre ÎNVINGĂTORII alegerilor de ieri! Cine este? Veți afla...

Daghemana Câmpia Turzii ANGAJEAZĂ!

Magazinul alimentar, Daghemana Câmpia Turzii, angajează VÂNZĂTOARE! Se oferă: salariu atractiv condiții sigure de lucru contract pe perioadă NEDETERMINATĂ Relații la telefon: 0722246231

Angajare la Transilvania Impact Import Export

Transilvania Impact Import Export angajeaza sofer profesionist cat B+E pentru pompa de beton stationara. Mai multe detalii la numarul de telefon 0720.600.620 CV se pot depune la...

Daghemana ANGAJEAZA!!!

SC Daghemana Com SRL angajeaza! Se cauta sofer, categoria D, cu ATESTAT! INFO LA TELEFON: 0722246231

Ultimele știri

Mâine, RefleqtMedia vă prezintă cel mai tare interviu! NU RATAȚI!

Mâine dimineață, RefleqtMedia va fi primul site online de știri care va lua un interviu unuia dintre ÎNVINGĂTORII alegerilor de ieri! Cine este? Veți afla...

Se impune o resetare a USR PLUS Câmpia Turzii?

Rezultatul de infarct înregistrat la alegerile locale, coroborat cu strategia disgrațioasă la care a apelat echipa Gavrilă Mureșan - Daniela Dolha -...

Mesajul primarului ales al comunei Tritenii de Jos

Dragi locuitori ai comunei Tritenii de Jos,Vă mulțumesc tuturor pentru spiritul civic de care ați dat dovadă prin prezența masivă la secțiile...

Vezi ce a declarat Alin Tișe, după victoria ZDROBITOARE de ieri!

Dragi clujeni, vă mulțumesc pentru încrederea pe care ați acordat-o întregii echipe propuse de  Partidul Naţional Liberal pentru a conduce județul...

AVEM REZULTATELE FINALE de la Câmpia Turzii! IATĂ CIFRELE ALEGERILOR LOCALE 2020!

Toată lumea știe că Dorin Lojigan și echipa PNL au defilat la alegerile de ieri, însă este important să știm DIMENSIUNILE VICTORIEI! Așadar,...
- Advertisement -